Lid worden

Hoe word je lid?

Je kunt online inschrijven voor de meeste van onze activiteiten. Kijk op de pagina van de betreffende sport voor meer details.
Je kunt je ook inschrijven aan één van de USC-balies. USC Body & Mind en USC School of Boxing hebben geen balie.
Bij alle USC-locaties kun je alleen met pin betalen. Contant betalen is niet mogelijk.
Om je in te schrijven heb je een legitimatiebewijs nodig.
Om in aanmerking te komen voor de tarieven van categorie I of II dien je aan te tonen dat je UvA-/HvA-student of -medewerker, 6VWO-leerling, AUV-lid, HvA-alumnus of in afwachting van je coschappen bent. Neem dus je bewijs van inschrijving voor het lopende studiejaar, bewijs van aanstelling, scholierenverklaring, HvA-bachelordiploma of AUV-kaart mee.


Hoe kom je binnen?

Bij alle USC-vestingen – m.u.v. USC Body & Mind en USC School of Boxing – kun je sinds 1 juli 2020 kiezen hoe je binnenkomt: via het vingerscantoegangsysteem of via de nieuwe Mijn USC toegang-app. Download de Mijn USC toegang-appAndroid en iOS (even zoeken in de store). Kies je voor de Mijn USC toegang-app, dan scan je bij binnenkomst heel simpel de QR-code die op de toegangspoortjes staat.

Uitzonderingsbepaling

USC hanteert een strikte indeling van haar ledencategorieën en een even zo strikte indeling van het sportseizoen in periodes. Het kan echter voorkomen dat jij om welke reden dan ook vindt dat er voor jou een uitzondering dient te worden gemaakt op deze of andere geldende regels. In dat geval kun je een schriftelijk verzoek indienen bij de directeur van USC waarin je aangeeft om welke uitzonderingspositie je verzoekt en wat daarvoor de reden is. De daaropvolgende beslissing van de directeur van USC wordt schriftelijk aan je meegedeeld. Tegen deze beslissing is geen beroep mogelijk.