Stages

Stage bij USC: een sportieve en professionele uitdaging

USC biedt stages op niveau (HBO en WO) in een uitdagende omgeving. Door de vele vestigingen en activiteiten kan USC uiteenlopende stages bieden. Vooral HvA-studenten weten USC hiervoor te vinden. Voor de opleiding Sportkunde is USC zelfs A-account! Als stagiair word je in vele opzichten beschouwd als medewerker van USC, wat betekent dat je o.a. gratis gebruik kunt maken van onze faciliteiten en wordt uitgenodigd voor personeelsactiviteiten.

Elk stagevoorstel wordt serieus overwogen. Hieronder vind je een overzicht van een aantal mogelijkheden:

Behoeftenonderzoek onder internationale studenten
Het aantal internationale studenten neemt hard toe. Sluit het USC-aanbod wel aan op hun behoeften? Wat verwachten zij van een sportcentrum? En hoe kunnen we ze bereiken?

Onderzoek op gebied van lifestyle / voeding
Zowel in ClubWest als in hoofdvestiging Universum is een adviescentrum gevestigd met o.a. fysiotherapie, voedingsadvies/diëtetiek en een sportlab. USC werkt graag mee aan onderzoeken op het gebied van lifestyle, voeding en beweging.

Concurrentie-analyse
Het uitvoeren van een concurrentie-analyse voor één of enkele takken van sport. Dit kan ook worden uitgevoerd voor USC als geheel: bijvoorbeeld t.o.v. andere studentensportcentra of andere zaalverhuurders. Omdat USC meer dan 80 sporten aanbiedt is er altijd behoefte aan een dergelijk onderzoek.

Specifieke promotie
Het opstellen en uitvoeren van een promotieplan voor één of meer specifieke onderdelen van het USC-programma. Dit kan een tak van sport betreffen, zoals gewichtheffen of de eigen USC-zaalvoetbalcompetitie, maar ook diensten van het USC sportadviescentrum, zoals het sportlab.

Onderzoek
De sportwereld en USC lenen zich uitstekend voor het doen van onderzoek. Bijvoorbeeld naar: doelgroepen, imago van sport, invloed van inrichting van sport-/fitnessruimte op het gedrag, trends in de sport, lifestyle, sport en duurzaamheid, etc. USC werkt hier graag aan mee.

Voor meer informatie:
Christine Zwarthoed

Stagecoördinator en secretariaat
christinezwarthoed@uscsport.nl

(020) 525 89 44