SSA

Stichting Studentensport Amsterdam (SSA) behartigt de belangen van de sportende student in Amsterdam. SSA is tevens het overkoepelend orgaan voor studentensportverenigingen in Amsterdam. Daarnaast hebben wij nauwe banden met Stichting Studentensport Nederland.

Het bestuur van SSA bestaat uit zes fanatieke studenten die naast hun studie een bijdrage aan de studentensport in Amsterdam willen leveren. Lijkt jou dit ook wat, of wil je een andere bijdrage leveren? Stuur dan vooral een mail!

Wat doet SSA?

Voor alle vragen over studentensport in Amsterdam kun je bij SSA terecht. Wij kunnen je alles vertellen over waar je kunt sporten tegen studententarief en hoe je mee kunt doen aan studentenkampioenschappen (NSK’s) van verschillende sporten. Ook regelen wij de Amsterdamse afvaardiging naar grote (inter)nationale sportevenementen zoals de Batavierenrace en het Groot Nederlands Studenten Kampioenschap (GNSK). SSA organiseert zelf ook evenementen, zoals het Oliebollen Futsaltoernooi en het sportgala. SSA is er ook voor financiële en beleidsmatige ondersteuning aan de studentensportverenigingen.

Waarvoor klop je aan bij SSA?

Heb je vragen, opmerkingen, klachten of suggesties over studentensport in het algemeen, de studentensportverenigingen of het sportaanbod bij USC? Wil je je inschrijven voor de Batavierenrace, deelnemen aan het Oliebollen Futsaltoernooi, of het Groot Nederlands Studenten Kampioenschap (GNSK)? Of wil je zelf een Nederlands Studenten Kampioenschap (NSK) of ander studentensportevenement organiseren? Neem dan contact op met SSA. Bij het organiseren van evenementen kan SSA altijd je hulp gebruiken. Dus wil je plaatsnemen in een commissie of meehelpen tijdens evenementen, laat het ons dan weten!

USC

SSA heeft nauwe banden met USC. Mocht je suggesties, klachten of opmerkingen hebben over USC, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Website: studentensport.amsterdam
Email: bestuur@studentensport.amsterdam
Telefoon: (020) 525 89 60