Let the sun shine!

USC
Tennis USC Amsterdam

Zomercursussen ☀️

In het zonnetje aan je forehand werken, of dansend de zomer door. Dat kan met een zomercursus bij USC: 3 weken in juli of augustus, 2 lessen per week. Check het zomercursusoverzicht, en schrijf je in!

Zomercursussen ☀️

Stage bij USC

Tijdens je werkdag even de gym in, of een les volgen bij je collega? Doe je stage bij USC! Check bijvoorbeeld de (onderzoeks)stage ‘Invloed van USC op studentenwelzijn’, of kom zelf met een leuk stagevoorstel. Als stagiair draag je direct bij aan de missie van USC, je sport gratis en je bent heel erg welkom bij alle personeelsactiviteiten.

Zwemmen op het studenten-WK in China

Met natte haren in de collegezaal en met de studieboeken op het startblok. Zo bereidt USC-topsportstudent Serena zich voor op de World University Games in China! In dit interview beantwoordt Serena drie zwemdilemma’s en deelt ze haar ambities en gouden zwemtips met alle USC’ers.

Zwemmen op het studenten-WK in China

Oerknal is klaar voor de zon!

BBQ-broodjes, nieuwe snacks en zelfs desserts. Oerknal heeft de menukaart flink opgepimpt. En nog veel leuker: waar overal de prijzen omhoog gaan, heeft Oerknal de prijzen juist verlaagd! Probeer het nieuwe menu vanavond tijdens de Candle Light Music Night (vrijdag 9 juni vanaf 21.00u). Esper op z’n gitaar, jij in de zon op het terras.

Oerknal is klaar voor de zon!

Doe mee met Damloop 2023

Hardlopers zijn doodlopers Damlopers! Schrijf je in voor Team HvA of Team UvA en hol samen met je studievrienden van de hoofdstad naar Zaandam. Voor het UvA/HvA-wedstrijdteam zoeken we nog snelle vrouwen (1u15 of sneller). Dus channel je innerlijke Sifan Hassan en meld je aan.

Doe mee met Damloop 2023

Catch me outside

Bye bye binnen zweten, hello sporten in de zon! Van juni t/m september staat bootcamp elke maandag (18.00) en woensdag (19.00) op het groepslesrooster bij USC Universum. Ook bij USC ClubWest train je lekker buiten met outdoor fitness op de zondag.

Terug van weggeweest: rocket yoga

Meestal is de combi van uppers en downers niet zo’n goed idee, maar in de veilige omgeving van USC Body & Mind zit je goed 😉. Met rocket yoga combineer je de zen van yoga namelijk met een flinke portie dynamiek. Doe een lesje mee, en lanceer jezelf vol de zomer in!

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Je kunt je voorkeuren heel makkelijk aanpassen in My USC. Heb je vragen? Reply op deze mail.