USC is klaar voor de winter!

USC
USC Winter Games Amsterdam

Openingstijden rond Kerst en Oud&Nieuw

Kerstdagen lekker volgepland? Misschien heb je zelfs al wat goede voornemens voor het nieuwe jaar? Vergeet je workouts niet! USC is open op bijna alle feestdagen, behalve Nieuwjaarsdag. Check de openingstijden rond Kerst en Oud&Nieuw.

Openingstijden rond Kerst en Oud&Nieuw

USC Winter Games | 5 januari

Vroeg pieken is het nieuwe afteren. Niet alleen op je nieuwsjaarsfeestje, maar ook in sportjaar 2023. Doe op 5 januari mee met de USC Winter Games en begin jouw gymjaar met een knal. Oefen je deadlifts en bench presses net als Anne vast met je muts op. Psychologisch voordeel!

USC Winter Games | 5 januari

Doe mee met zaalvoetbalcompetitie 2

Geen zin om met -3 te staan klappertanden op een bevroren veld? Snappen we. En een alternatief? Hebben we ook. Schrijf je team – dames of heren – vóór 24 december in voor de tweede zaalvoetbalcompetitie die in januari start. Spannende wedstrijden en een gezellige derde helft zijn gegarandeerd!

Doe mee met zaalvoetbalcompetitie 2

Feestdagenspecials!

Ideaal om relaxed uit te buiken (yoga basic), of eetlust te kweken voor kerstdiner twee (cycle). Check de feestdagenspecials op 1e en 2e Kerstdag bij USC! De docenten zijn letterlijk en figuurlijk extra goed gemutst, dus dat wordt heel gezellig 🎄.

Extra online lessen

Online sporten naast je eigen kerstboom. Dit jaar niet omdat het moet, maar omdat het kan! Dus, reis je heel Nederland door op weg naar kerstfeestjes of ga je lekker op vakantie? Reserveer dan een online groeps- of yogales, zodat je ook een momentje voor jezelf kunt pakken.

Extra online lessen

Wereldkampioen eenwieleren!

Voor een college naar de UvA pakt ze nog gewoon de fiets, maar anders is de eenwieler haar go to-(tran)sport! Dit jaar werd USC-lid Elise (21) wereldkampioen unicycle op het allerlangste onderdeel, de marathon van 42 km! Check in ons interview wat Elise met haar eenwieler allemaal kan.

Wereldkampioen eenwieleren!

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Je kunt je voorkeuren heel makkelijk aanpassen in My USC. Heb je vragen? Reply op deze mail.