Fysiotherapie

USC Fysiotherapie is een praktijk met speciale interesse in sport- en traumarevalidatie. We hebben 3 vestigingen in Amsterdam: sportcentrum Universum, Amstelcampus sport & fitness en in Gezondheidscentrum Roeterseiland (REC).

Hoe onderscheiden wij ons?

  • Actieve aanpak en behandelmethodes.
  • Pre- en postoperatieve begeleiding.
  • Uitgebreide ervaring en expertise op het gebied van sportblessures bij volwassenen én kinderen
  • Expertise in hardloopblessures, knie- en schouderklachten.
  • Sportrevalidatie van recreatief tot en met topsport.

Verder begeleiden en adviseren wij ook studenten en medewerkers van de UvA en HvA bij arbeidsregelateerde aandoeningen zoals bijvoorbeeld een tenniselleboog of RSI-klachten.

Behandeling

Op de locaties Universum (Science Park) en Amstelcampus hebben wij de beschikking over verschillende trainingszalen en moderne apparatuur om jou optimaal te begeleiden bij jouw revalidatie. Daarnaast hebben wij op onze locatie Zeeburgia de mogelijkheid tot veldtraining wat het totaal aanbod compleet maakt. Wij stimuleren bewegen en een actieve houding voor je herstel. Daarbij gebruiken we verschillende behandelmethodes zoals oefentherapie, dry needling, massage en manuele technieken.

Kosten en vergoeding

Indien je een aanvullende verzekering hebt, wordt de fysiotherapiebehandeling meestal vergoed door jouw zorgverzekeraar. Wij hebben overeenkomsten met alle grote zorgverzekeraars in Nederland. Ben je niet aanvullend verzekerd voor fysiotherapie dan ontvang je achteraf een factuur. Voor informatie over prijs en voorwaarden verwijzen we je graag naar onze website en de informatie in de wachtruimte.

Mocht je verhinderd zijn dan vragen we je om minimaal 24 uur van tevoren af te bellen. Een niet nagekomen afspraak wordt helaas niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Fysiokliniek Amsterdam

Fysiokliniek Amsterdam is gespecialiseerd in sportblessures. Om je structureel te kunnen helpen, zijn we pas tevreden als niet alleen de pijn, maar ook de oorzaak is aangepakt. Klop gerust aan bij een van de behandelkamers in ClubWest, bel 020-2376000 of mail info@fysiokliniekamsterdam.nl.

USC Fysiotherapie
Sportcentrum Universum
Maandag t/m zondag
Tel. (020) 240 64 14

Gezondheidscentrum Roeterseiland (REC)
Maandag t/m vrijdag

Amstelcampus sport & fitness
Maandag t/m vrijdag
Tel. (020) 240 64 21

Contact
Website: www.uscfysiotherapie.nl. Maak makkelijk online een afspraak.
Mail: info@uscfysiotherapie.nl
WhatsApp: 06-29338386

Fysiokliniek Amsterdam
ClubWest sport & fitness
Tel. (020) 237 60 00

Contact
Website: www.fysiokliniekamsterdam.nl. Maak makkelijk online een afspraak.
Mail: info@fysiokliniekamsterdam.nl


Deze dienst is beschikbaar op de locatie(s):