Lees meer nieuws

English below

September komt eraan! Dat betekent: een kersvers USC-seizoen (woohoo!) én de overstap naar inloggen met SURF. We vroegen je al eerder je mailadres in My USC te veranderen naar je HvA/UvA/AUC-mail, i.v.m. die koppeling met SURF. Dit is een reminder om dat voor september nog te doen. Het is zo gefixt!

Inloggen met SURF: waarom eigenlijk?

Vanaf september log je als UvA-/HvA-/AUC-student of -medewerker bij USC in met SURF. Als je inlogt met SURF, bewijs je meteen je student- of medewerkerstatus. Zo hoef je dus niet meer met je bewijs van inschrijving of arbeidscontract langs de USC-balie. Super chill voor jou én voor ons!

Pas je mailadres aan

Log je straks in september in met SURF terwijl je nog een account met een ander mailadres hebt, dan ontstaat er een dubbel account met je HvA/UvA/AUC-mailadres. LET OP: Dat wordt niet alleen een zooitje, je abonnement of cursus is dan ook niet aan je juiste account gekoppeld. Er is kans dat, door drukte, het even duurt voor we dit voor je opgelost hebben, waardoor je tijdelijk niet kunt reserveren/sporten… Voorkom dus dat je niet naar binnen komt, en pas nu vast je mailadres aan in My USC.

Nu je hier toch bent…

Nu je toch al naar My USC bent gesurft… Zin om te zaalvoetballen of de Damloop te hollen in september? Verzamel een team van 8 (m/v) en schrijf je tot 9 augustus in voor de zaalvoetbalcompetitie bij USC. Of join de Damloop met Team HvA of Team UvA – inclusief startplek, teamshirt en uithijgdrankjes!

Geen UvA/HvA’er meer?

Dan hoef je nu niets te doen, en blijf je vanaf september gewoon inloggen zoals je nu gewend bent. Wel moet je dan een eventueel bewijs tonen om met korting te sporten. Sport je al tijden niet meer bij USC en ben je inmiddels wel een beetje klaar met al die mails…? Je kunt je anonimiseren: via de anonimiseerknop in My USC, of reply even op deze mail.

Vragen?

Heb je een vraag over de aankomende SURF-koppeling, of over iets anders? Reply dan op deze mail. We helpen je graag!