Veranderingen ClubWest: onze visie

USC

Veranderingen uitgelegd

De laatste jaren is er flink wat veranderd bij ClubWest. Van aanpassingen in het sportprogramma, tot ingrijpende verbouwingen. We kunnen ons voorstellen dat dit soms best een beetje rauw op je dak komt vallen, maar achter al die veranderingen zit een duidelijke visie. En die delen we graag! Daarom geven we – locatiemanagers Rodrigo en Joeri – antwoord op de meestgestelde ClubWest-vragen. Waarom je als niet-student zoveel betaalt voor je abo, bijvoorbeeld…

Veranderingen uitgelegd

Schrijf je in voor cursusperiode 4

De laatste cursusperiode van dit sportseizoen zit weer bomvol leuke cursussen. Bij ClubWest leer je (kick)boksen, paaldansen of de zwaartekracht te verslaan in de cursus calisthenics. Check het cursusoverzicht en schrijf je in!

Schrijf je in voor cursusperiode 4

Nieuw in het groepslesrooster!

Er staan nieuwe lessen op het rooster! Beat cycle is een cycle workout vol energie waar de muziek en het ‘party’-gevoel centraal staan. Naast fietsen doe je dansmoves en oefeningen als push-ups op je fiets! Elke dinsdagavond en zaterdagochtend. Balance is een combi van pilates en yoga, en staat op zaterdagochtend op het programma. Nieuwsgierig? Check it out!

Nieuw in het groepslesrooster!

Clinic Brazilian jiu jitsu

HvA-stagiaire Paula houdt zich tijdens haar stage met allerlei projecten bezig. Vanuit haar liefde voor vechtsport organiseert ze a.s. maandag 17 april om 17.00 uur een clinic Brazilian jiu jitsu in de nieuwe boxing studio. Je leert de basis van de sport van Europees kampioen Daan van Schaijk. En als ClubWest-sporter doe je gratis mee! Je hoeft je alleen maar even aan te melden.

Clinic Brazilian jiu jitsu

Personal training door studenten

PT te duur? Niet bij ClubWest! Studenten van de HvA-minor NSCA-Certified Personal Trainer lopen stage bij ClubWest. Onder begeleiding van onze eigen trainers geven zij je gratis PT, gewoon met je fitnessabonnement. Geef je op aan de balie als je interesse hebt, vol = vol. Ieder semester starten er nieuwe studenten.

Calisthenics clinic

Leer de zwaartekracht te verslaan in de calisthenics clinic op dindag 18 april om 18.00 uur. Irina gaat met je door alle basics. Perfect om te zien of de 9-weekse calisthenicscursus iets voor je is! Reserveer gewoon met je abonnement in het rooster op My USC, maar wees er snel bij want er is maar plek voor 12…

Calisthenics clinic

Van welness naar boxing studio

Er worden rake klappen uitgedeeld in onze oude welness, de nieuwe boxing studio is een hit! Check de beginnerscursussen boksen en kickboksen, of neem een boxing (+fitness) abonnement en doe mee aan alle (kick)bokstrainingen.

Van welness naar boxing studio

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Je kunt je voorkeuren heel makkelijk aanpassen in My USC. Heb je vragen? Reply op deze mail.