Gloednieuw USC-seizoen!

USC

Cursusperiode 1: schrijf je nu in!

Studie credits kun je er helaas niet mee verdienen. Maar met een USC-cursus scoor je sowieso punten! Nieuwe dansmoves, gym skills of tennis tricks (nog maar een paar schaarse plekjes!). De cursussen, zie dit lekkere overzicht, starten in de week van 12 september.

Cursusperiode 1: schrijf je nu in!

Switch naar SURF

Ben je UvA-/HvA-student of -medewerker? Dan log je vanaf nu op My USC in met SURF. Check alles wat je wilt weten over die login met SURF. Mailadres in My USC nog niet gewijzigd naar je UvA/HvA-mail? Ga dat heel snel regelen, vóór je inlogt met SURF.

Switch naar SURF

Nieuw seizoen = nieuwe groepslessen

Niet schrikken van al die onbekende lessen op het rooster. Veel golden oldies, zoals body power (nu pump), hebben alleen een betere naam gekregen. Belangrijker, er komen toffe nieuwe lessen bij! Zoals beat cycle (dikke party op de fiets) en balance (combo tussen yoga en pilates). Check de new and improved groepslessen.

Hollen naar die Damloopinschrijving!

September betekent: het einde van de zomer (hoewel, met dit weer…) en de start van een nieuw studiejaar. Maar, voor USC betekent september ook… de Damloop! Op zondag 18 september rennen we samen van Amsterdam naar Zaandam, en er zijn nog tickets. Hol mee met Team HvA of Team UvA!

Hollen naar die Damloopinschrijving!

Zaalvoetbal: last call!

Vanaf eind oktober balletje trappen met je studievrienden of voetbalmaten? Schrijf je team – dames of heren – nu in voor de USC-zaalvoetbalcompetitie! (Nog) geen team? Geen probleem. Vul het formulier voor individuele inschrijvingen in en dan zoeken wij een team dat bij jou past.

Zaalvoetbal: last call!

De ring staat!

Check deze view from the red corner. Inmiddels hebben we ein-de-lijk de sleutel van USC School of Boxing, en heeft de ring al een prominente plek gekregen. Wij werken nog even keihard door om de boel stootklaar te maken, en tellen ondertussen af naar 3 oktober: dan zijn we ready to rumble!

De ring staat!

USC op TikTok

De favoriete oefening van ons fitnessbeest Anne, of Robb die eens wat anders probeert dan zware dingen tillen. Dat soort shizzle komt voorbij op de nieuwe USC-TikTok! Ga ons volgen, en je krijgt een uitgebreid kijkje in de USC-keuken.

USC op TikTok

Fitness-studio 2.0

Betonnen vloer, rubberen tegels en 8 liftingplatforms: de fitness-studio in Universum is flink geüpgraded voor het zwaardere werk. Ideaal ook voor de nieuwe Strength & conditioning-lessen. Een crossfit-achtige workout voor de serieuze sporter. Net begonnen met fitness? Train dan nog even door voor je jezelf hier sloopt.

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Je kunt je voorkeuren heel makkelijk aanpassen in My USC. Heb je vragen? Reply op deze mail.