Nieuwe vestiging: USC School of Boxing

We krijgen een nieuwe USC-vestiging: de USC School of Boxing in het Bajeskwartier! Op deze pagina houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen tot aan de opening.

USC-vestiging 7

Binnenkort openen we onze zevende vestiging in het Bajeskwartier, volledig ingericht voor boksen en kickboksen. Met een vaste ring, rauwe uitstraling, en uitgebreid (kick)boksprogramma. Want dat programma groeit, met name bij Universum, behoorlijk uit zijn voegen en kan daardoor niet verder uitbreiden. En dus zijn we heel blij met deze nieuwe boxing gym, waar dat wel kan!

Pimp My Wall

Eén van de wanden in USC School of Boxing kan wel een vette graffiti piece gebruiken. Zijn jouw spuitbus-skills net zo goed als Stef’s upper cuts, en heb je zin om – in ruil voor een gratis abo – iets tofs op de muur te zetten? Mail schoolofboxing@uscsport.nl en Pimp Our Wall!

Vechtsportabonnement?

Heb je een USC-vechtsportabonnement, dan heb je op 29 augustus een reminder per mail gekregen over alle wijzigingen in je abonnement met het openen van de USC School of Boxing. Heb je die mail niet ontvangen? Check even je spam. Ook daar niet? Mail usc@uscsport.nl.

Update | dinsdag 30 augustus

Check deze view from the red corner! Inmiddels hebben we ein-de-lijk de sleutel van USC School of Boxing, en heeft de ring al een prominente plek gekregen. Wij werken nog even keihard door om de boel stoot-proof te maken, en tellen ondertussen af naar oktober. In september boks en kickboks je tijdelijk even bij Amstelcampus, of natuurlijk bij ClubWest. Vanaf 3 oktober zijn we ready to rumble bij USC School of Boxing én in de nieuwe boxing studio bij ClubWest.

USC School of Boxing Amsterdam

Update | woensdag 10 augustus – uitstel opening

We hebben een flinke stomp in ons gezicht gehad… De oplevering van het pand is helaas verlaat, en daarom moeten we de opening van USC School of Boxing uitstellen tot oktober. Check wat dit betekent:

  • In september (kick)boks je in de gymzaal van Amstelcampus, of bij ClubWest.
  • Het (kick)boksprogramma in USC School of Boxing gaat vervolgens van start op maandag 3 oktober i.p.v. maandag 5 september. Vanaf dat moment is er geen boksen en kickboksen meer bij Amstelcampus.
  • Bij ClubWest kun je ook na september doorstoten en -trappen – vanaf oktober waarschijnlijk al in de nieuwe boxing studio beneden!
  • Je kunt nu al je boxing of boxing + fitness-abonnement aanschaffen voor september. Let op! Je boxing (+ fitness)-abo is pas te gebruiken vanaf maandag 5 september.

Update | woensdag 6 juli

De grootste verandering sinds vorige keer: de boksschool heeft een naam! Onze zevende vestiging gaat door het leven als ‘USC School of Boxing’. De winnende naam in de prijsvraag is geworden: ‘Bajes Boxing Club’.

Verder is het aftellen tot 15 juli; dan krijgen we de sleutel en kunnen we gaan klussen. De verf staat klaar, de boksring is ingemeten en besteld, en wij zijn helemaal ready to rumble.

USC School of Boxing Amsterdam

Update | donderdag 9 juni

Je moet er een beetje doorheen kunnen kijken, om het maar even in positieve makelaarstaal te vatten, maar dit is ‘m dan: de USC-boksschool! De materialen zijn besteld en we gaan keihard aan de bak om jullie in september in de ring te kunnen ontvangen.

Update boksschool juni USC