Wapenfeiten sportpanel

In het USC Sportpanel zijn al onze klantgroepen vertegenwoordigd; studenten, alumni, medewerkers HvA/UvA etc. Drie keer per jaar komt het panel bij elkaar. Tussendoor beantwoordt het panel mailvragen. We leggen het zaken voor over op handen zijnde plannen. We bevragen het panel over ons programma, onze communicatie en onze klantvriendelijkheid. Maar bovenal luisteren we naar alle ideeën, suggesties en klachten. In de loop van de jaren voerden we al heel wat zaken door, die in het sportpanel werden geopperd.

MIJN USC

Na reservering volgt een bevestigingsmail.
Daarin komt nu een tekstje over annuleren en daarmee ruimte maken voor een ander
Strafsysteem wordt binnenkort toegepast op klanten die reserveren, niet komen opdagen en niet annuleren.

Een USC App: HvA projectgroepen hebben meegedacht over een app voor het USC. Momenteel wordt hard gewerkt aan een app van de mijn.usc omgeving. We investeren daarmee in wat we al hebben.

De druktemeter in ‘mijn omgeving’ 
Hoe wordt het gemeten? Gebaseerd op geschiedenis, periode aangeven. Toont nu een index van een gemiddelde bezetting per dag en de bezetting van de afgelopen keer die dag. Druktemeter gebaseerd op toegang, dus je ziet nu de drukte van alles. Wordt nog niet gescheiden tussen groepsfitness, fitness of iets anders.

Studentfitnessabo incasso per maand:
Dit is een wens die al heel lang bestaat, maar tot nu toe niet realiseerbaar was om organisatorische redenen. We nemen dit nu weer onder de loep en maken slagen hierin. Verwachting is dat we dit in het volgende seizoen kunnen realiseren.

WEBSITE

We vragen onze webbouwer naar een intuïtievere weg om de locaties zichtbaarder te maken in de hierarchie m.b.t. afsluiten abo
nu titels met locatie first!

Eventpagina is verbeterd, met balken rechts

Beschikbare plaatsen in cursussen (laatste 10pl) geven we aan in de titels

PROGRAMMA

Abonnementen stroomlijnen: dit doen we bij alles, behalve volleybal en basketbal. Die beide sporten blijven wel seizoensgebonden; dit is gebruikelijk bij deze sporten.

Cursus kopen voor een periode verder: Cursussen worden 6 weken voor cursusstart getoond.

Crossfit is nu HIIT

Groepsfitnessmatrix wordt aangepast door Tracy n.a.v. jullie input

We hangen de MyRide beamer in studio 2 (eind nov16). Er moet nog besloten worden hoe we virtueel spinning gaan aanbieden.

Planning volgend seizoen om steps op verschillende niveaus aan te bieden. In de zomer zal er iig gestart worden met een Steps Basic.

Onze SM&O stagiair is bezig om een aantal pop-uplessen op bijzondere UvA-/HvA-locaties te realiseren.

Reacties op de mailvragen:
Jullie unanieme wens over de cursusperiode: vasthouden aan 9 weken gelijk aan blokkenstructuur, sommige cursussen eventueel in 4 weken en dan twee keer in 9 weken aanbieden. Onderbreking tijdens kerst behouden.

Meer groepsfitness weekend en zomer:
Amstelcampus is al drukker in het weekend, wordt in de zomer door gepland. In september komen er meer lessen in het weekend op Universum.

Nieuwe vechtsporten: de afgelopen 2 jaar zijn er 3 nieuwe vechtsporten toegevoegd aan het programma: gongkwon yusul, shorinji kempo en kummooyeh.

OPENINGTIJDEN

Pilot en invoering opening Amstelcampus v.a. 7.00 uur.

BEHEER

Fietsenstalling / bord langs reling no bikes -> lijkt weinig effect te hebben.

Sauna kleedkamer, frontal show
punt wordt op wunderlist gezet, kijken of het wordt opgepakt.

WE plaatsten een bord achter de glazen gevel van Amstelcampus sport & fitness om duidelijk te maken aan HvA-studenten dat het USC hét sportcentrum van de HvA is.

Kraantje in Amstelcampus
Hier paste geen flesje onder. Het kraantje is nu verhoogd, top! Flesje past er nu onder.

Schoonmaak is een permanent punt van aandacht. Wordt het genoemd dan pakt de locatiemanager van de locatie waarover het gaat dit mee in het beheeroverleg.

Huisregels: deze worden binnenkort in een nieuw, beeldend jasje gepresenteerd. Met pictogrammen.

OVERIG

Ideeën voor gadgets:
een Dopper, een linnen tasje, een handdoek en een telefoonband.

Kluisjes nalopen: er wordt nu periodiek een controleronde gelopen door onze beheerman

Feedback op grotere schaal: dit doen we ook. Ons Sport Management Team doet met stagiaires onderzoek naar sportgedrag bij studenten. Onderzoek start binnenkort. Verder doen we in huis ook regelmatig onderzoek, elke 2 jaar bevragen we fitnessleden over hygiëne, schoonmaak, sfeer etc.