Instructeur uitgelicht: Victor Bruynsteen

Victor Bruynsteen is één van die instructeurs die je overal in de USC-organisatie tegen komt. Hij heeft zijn werkterrein nu ook naar ClubWest verlegd … en niet alleen voor boksen.

De meesten van ons kennen Victor Bruynsteen de Vires als fitnessinstructeur. Deze ervaren instructeur kom je op meerdere USC-vestigingen in de gym tegen; Amstelcampus sport & fitness, PCH Fitness en Universum. Voorheen werkte hij ook op het ASC. Victor is creatief in zijn lessen; hij verzint aan de lopende band nieuwe oefeningen, waardoor elke les bij hem verrassend en leuk is.

Bij ClubWest geeft hij, sinds een half jaar bokslessen. Dat doet hij niet onverdienstelijk; een boksles bij Victor staat garant voor een uitstekende, intensieve workout! Check deze video. Maar Victor is veelzijdig, je vindt hem ook in Universum achter de sportbalie, waar hij wekelijks klanten vriendelijk te woord staat en verder helpt. Ook in ClubWest zal hij je de komende tijd van achter de sportbalie welkom heten.

Victor is 28 jaar. Zijn roots liggen in Haarlem. Als hij over zijn vak praat, lees je de bevlogenheid van zijn gezicht. ‘Zoals zoveel van jullie, ben ook ik ooit bij een bokstraining gaan kijken en nooit meer opgehouden. Het mooie aan de sport is dat het alle facetten bezit: zowel mentale als fysieke kracht en uithoudingsvermogen, weerbaarheid, doorzettingsvermogen en skill. Mensen van ieder niveau kunnen hun uitdaging en plezier vinden in één of meerdere van deze facetten. Daarom is het zeker de moeite waard om een keer een kijkje te nemen bij de bokstrainingen. Doe wat ik ooit deed. Je bent van harte welkom!’ Je vindt Victor wekelijks op dinsdag en donderdag in de lead tijdens de bokslessen in ClubWest.

Buiten de USC-habitat vind je hem regelmatig op een tribune. Want wie hem wat beter kent, weet dat hij gek is op voetbal; hij is een echte Ajax-fan. Bij elke wedstrijd is hij te vinden.