Fitnessupdates & -plannen

Afgelopen maanden is er bij elk van onze fitnessvestigingen wel iets geüpdatet. Een apparatuurwissel tussen ASC en Amstelcampus, bench presses waar je vroeger bananenshakes slurpte bij ClubWest, en een volledige make-over voor ASC! Check alle zomerklussen én wat je in het nieuwe seizoen nog kan verwachten.

Grote make-over bij ASC

ASC is by far de meest knusse gym van USC, maar was ook de meest verouderde. Daarom een flinke make-over! Met een lik verf, nieuwe vloer én een andere lijn apparatuur gaat ASC helemaal fris seizoen 23-24 in.

Nieuwe look ASC USC Amsterdam

Dit kun je nog verwachten…

Hoewel de grootste ingreep inmiddels achter de rug is, werken we nog aan de finishing touch. De spiegelwand wordt bijvoorbeeld nog uitgebreid, en de balie wordt flink ingekort.

100 m2 extra fitnessruimte bij ClubWest

Bananenshakes vs. bench presses, en latte art vs. leg curls. Bij ClubWest heeft een deel van de horeca plaatsgemaakt voor een hoop extra fitnessruimte. Zo’n 100 m2! Natuurlijk is er ook nog steeds genoeg plek om te relaxen met een kopje koffie ☕.

Fitnessuitbreiding ClubWest

Dit kun je nog verwachten…

  • Op woensdag 13 september wordt een groot deel van de apparatuur vervangen voor een gloednieuwe krachtlijn. Er komt weight stack en plate loaded apparatuur, en ook de schijven worden vernieuwd.
  • In het najaar wordt in de hele fitness een rubberen tegelvloer gelegd. Ook wordt er geschilderd in de gym.
  • De fitnessapparaten die bij ClubWest weggaan en nog in goede staat zijn, krijgen een plekje bij Amstelcampus en Universum.

Amstelcampus’ nieuwe krachtlijn

Van ruilen komt huilen, maar niet in dit geval! Bij de apparatuurswitch tussen Amstelcampus en ASC is geen traantje gelaten. Zowel Amstelcampus als ASC hebben nu een krachtlijn die beter past bij het gebruik en de uitstraling van de vestiging.

Amstelcampus nieuwe apparatuur

Dit kun je nog verwachten…

Iets later in het seizoen, maar ook Amstelcampus krijgt veel nieuws: o.a. loopbanden, een rubberen tegelvloer en rekken voor zware haltertraining.

Universum: upgrade powerliftplatforms

Bij Universum zijn de powerlift- en gewichthefplatforms flink onder handen genomen, met nieuwe plankieren en heel fancy combo-racks. Kom snel die PR’s tillen – en droppen – op de nieuwe vloer!

Universum gewichthefplatform USC Amsterdam