No show fee: wat gaan we ermee doen?

Misschien annuleer je altijd netjes, misschien betaal je je helemaal scheel aan no show fees. Hoe dan ook: dit gaan we ermee doen!

Waarom de no show fee?

Niet iedereen die reserveert komt daadwerkelijk opdagen. Dat is jammer, vooral omdat een andere USC’er graag gebruik had gemaakt van die gereserveerde plek. Met deze no show fee hopen we een zetje te geven om toch op tijd te annuleren.

Hoe werkt de no show fee?

Gereserveerd, maar kun je toch niet? Maak plek voor een ander!

  • Annuleer tot maximaal een uur voor de start van je reservering.
  • Annuleer je niet (op tijd)? Dan riskeer je een no show fee van €3,-.
  • Het kan natuurlijk een keer gebeuren dat je vergeet te annuleren. Daarom doen we bij de eerste keer lief waarschuwen.
  • Ben je binnen 3 maanden een volgende keer niet aanwezig terwijl je wel hebt gereserveerd? Dan volgt de no show fee.
  • Betaal je de no show fee niet? Dat mag ook, maar dan kun je 2 weken niet reserveren – en dus niet sporten.

Wat gaan we doen met de no show fee?

We willen de no show fee graag investeren in een mooi sportdoel.

Calisthenicspark Universum

Tijdens de coronacrisis werd heel duidelijk: sporten is superbelangrijk. En als dat niet binnen kan/mag, gaan jullie massaal naar buiten. Logisch ook, want dat is een stuk lekkerder dan op die paar vierkante meter thuis. Ons boulderblok werd nog nooit zoveel beklommen, en ook de fitnessapparatuur in parken werd volop gebruikt. En dus willen we onze buitensportfaciliteiten op sportcentrum Universum uitbreiden met een calisthenicspark. Zodat we je altijd sport aan kunnen blijven bieden! Jouw no show fees gaan daar een steentje aan bijdragen, en zo heb je er zelf ook nog iets aan.

Fitpark Universum

Overige fondsen calisthenicspark

Met alleen de inkomsten uit de no show fee gaat het erg lang duren voor we deze outdoor sportfaciliteiten hebben gerealiseerd. Daarom zijn we heel dankbaar voor de bijdragen vanuit het Amsterdams Universiteitsfonds en Matrix Innovation Center. Ook de donaties van leden in coronatijd worden ingezet voor de financiering van dit calisthenicspark.

Wanneer we dit calisthenicspark hebben gerealiseerd, worden de inkomsten van de no show fee ingezet voor een nieuw USC-sportdoel.