Lees meer nieuws

Een woordje van de locatiemanager

Veel van jullie zullen mij vast al kennen en weten wat ik doe bij USC. Voor degenen die mij nog niet kennen, stel ik mij graag voor. Mijn naam is Marcel van den Hoek en ik ben inmiddels 43 jaar. Al sinds 2002 ben ik werkzaam bij USC. Ik ben begonnen als fitnessinstructeur naast mijn studie aan de HvA en ik vind het leuk om mensen nieuwe dingen aan te leren. Het was dan ook logisch dat ik sportleraar wilde worden.

Sinds de opening van Amstelcampus in 2013 ben ik ook locatiemanager. Ik zorg er samen met mijn collega’s voor dat jullie elke dag weer lekker bij ons kunnen sporten. En we zijn ontzettend blij met jullie als onze klanten!

We hebben net een grote lekkage achter de rug en alles is weer helemaal hersteld. We hebben besloten om de fitness een stuk groter te maken, waar we wel de kleedkamers voor hebben opgeofferd. Dit was een logische keuze i.v.m. corona, omdat er anders een stuk minder mensen tegelijk konden sporten. En gelukkig hebben we in de fitness nog twee privé omkleedruimtes over.

Het zijn moeilijke tijden voor iedereen en ik wil nogmaals benadrukken dat bewegen essentieel is voor een gezonde mind-set. De coronacrisis heeft er natuurlijk bij iedereen aardig ingehakt, ook op persoonlijk vlak.

Gelukkig zie ik naast de mindere punten ook een aantal hele goede ontwikkelingen! We houden veel meer rekening met elkaar en hoe gek het ook klinkt, we hebben meer contact (natuurlijk wel op 1,5 meter). We zitten met z’n allen in hetzelfde schuitje en samen komen we er ook doorheen – daar ben ik van overtuigd.

Mocht je iets met mij willen bespreken, kan je mij altijd aanspreken. Ook kan je mij mailen op: m.vandenhoek@uscsport.nl En ik wens iedereen alvast fijne en sportieve feestdagen!