Lees meer nieuws

English below

Je hebt sinds kort een passe-partout bij USC, als cadeautje van de UvA. Een betere sportdeal had je als student in Amsterdam niet kunnen krijgen. Maar, wat kun je normaal gesproken allemaal met het abonnement?

  • Je kunt onbeperkt en iedere dag fitnessen bij 4 USC-vestigingen.
  • Je kunt alle groepsfitnesslessen volgen
  • Je kunt meedoen met alle sporten in het passe-partout. Denk aan basketbal, alle vechtsporten, boulderen en de yogalessen bij ClubWest.

Normaal gesproken, want door de aangescherpte coronamaatregelen ziet je USC Deal er nu tijdelijk iets anders uit:

  • Alle vechtsporten, basketbal, groepsfitness en yoga zijn tijdelijk gestopt.
  • Groepsfitness: We hebben in recordtijd een stevig online groepsfitnessrooster gemaakt. En er staan spinningfietsen voor je klaar in de studio’s van Universum en ASC; hier kun je op reservering individueel met je eigen muziekje spinnen. Reserveer voor zowel online lessen als individual spinning in het groepsfitnessrooster.
  • Yoga: Ook zijn er wat online yogalessen.
  • Fitness: Met je USC Deal boek je een tijdslot in de gyms van ClubWest, ASC, Amstelcampus en sportcentrum Universum.
  • Boulderen: Boulderen kan in sportcentrum Universum. Reserveer je tijdslot in het boulderrooster!
  • We hopen snel weer ‘normaal’ aan de slag te kunnen, maar het kan natuurlijk zo zijn dat de huidige maatregelen na 18 november verlengd worden.

RESERVEREN

Reserveren is verplicht voor ieder bezoek aan het USC-sportprogramma, ook wanneer je individueel wilt trainen in de fitness. Je reserveert heel makkelijk je lesje, training of tijdslot via het rooster op de sportpagina van jouw sport. Wil je meetrainen bij één van de 13 vechtsporten in het passe-partout? Alle vechtsporttrainingen vind je in het rooster op de vechtsportpagina. Klik in het rooster op de groene ‘Reserveren’-button, en je wordt automatisch doorgelinkt naar Mijn USC waar je alleen nog maar hoeft te bevestigen.

MIJN USC

Wist je dat je via ‘Mijn USC’ ook je account kunt inzien? En je kunt er heel makkelijk een nieuw abonnement aanschaffen (maar dat hoeft voorlopig nog niet). Inloggen op Mijn USC doe je met het emailadres waarop je deze mail ontvangt. Klik op ‘Wachtwoord vergeten’ als je geen wachtwoord hebt.

VRAGEN?

Ben je op zich lekker bezig, maar snap je nog niet helemaal hoe alles werkt? Of kom je helemaal niet in beweging? Mail ons of stel je vraag via Facebook of Instagram. We helpen je graag op weg!