Veel events in juni!

USC

Zumbathon | Jungle Edition

Trek je panterlegging en camouflageshirt uit de kast voor de Zumbathon | Jungle Edition op zaterdag 3 juni. Vier uur lang zumba op het grasveld in het oerwoud naast Universum met de leukste USC-trainers. Schrijf je nu in!

Vacature alert: competitiebegeleider

USC zoekt een competitiebegeleider voor +/- 12 uur per week. Je bent hét gezicht van de zaalvoetbalcompetitie, stelt de speelschema’s op, publiceert de standen en denkt mee over de ontwikkeling van het zaalvoetbal binnen USC. We vragen een flinke dosis zelfredzaamheid: je bent verantwoordelijk voor de op een na grootste groep (na fitness) USC-sporters. Check de vacature!

Vacature alert: competitiebegeleider

Zomeropeningstijden

Er komt eerst nog een Pinksterweekend aan met afwijkende openingstijden, maar toch vast een heads up. Van 3 juli t/m 3 september gelden deze zomeropeningstijden bij USC. Je traint de hele zomer door, alleen op iets andere tijden dan je gewend bent.

Zomeropeningstijden

De tofste speurtocht van Amsterdam

Zet je fietslamp en innerlijke GPS aan, en doe mee met de tofste speurtocht van Amsterdam op 16-17 juni: de Adventure Race! Een nacht lang mountainbiken, navigeren en kanoën in een team van vier. Is je innerlijke GPS wat roestig? Stof ‘m af tijdens de ARA-training van 6 juni.

De tofste speurtocht van Amsterdam

Nieuwe yogales op het rooster

Een soort zelfstudie-uur voor yoga, dat is de nieuwe yogales Ashtanga Mysore. Op je eigen niveau beoefen je de Ashtanga-serie, in de chille zaal van USC Body & Mind. De docent is er vooral ter begeleiding, waardoor je in je eigen tempo kunt groeien.

Damloop 2023 met Team UvA of HvA

Samen met Team HvA of Team UvA kan de Damloop op 17 september alleen maar heel gezellig worden! Zit je er na 10 km opeens doorheen, dan helpt het team je naar de finish. En met de gratis Damlooptrainingen van onze toptrainer Frank Aarts die in juni starten, sta je optimaal voorbereid aan de start.

Damloop 2023 met Team UvA of HvA

Sports to try: capoeira

USC’ers Indy en Floor proberen regelmatig één van onze sporten. Gaat niet altijd even soepel, levert wel altijd hilarische beelden op 😂. In deze video zie je hoe ze het er vanaf brengen bij capoeira. Fun fact: docent Vagner begeleidt de lessen met live muziek op de berimbau. Check it out!

Sports to try: capoeira

Word bestuurslid bij SSA

Zet je in voor alle sportende studenten in Amsterdam. Je organiseert toffe evenementen, leert heel veel sporten kennen bij meer dan 30 studentensportverenigingen, je krijgt een gezellig kantoor én je kunt een jaar lang gratis trainen bij USC. De perfecte sportieve uitdaging naast je studie dus, zo’n bestuursjaar bij Stichting Studentensport Amsterdam.

Word bestuurslid bij SSA

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Je kunt je voorkeuren heel makkelijk aanpassen in My USC. Heb je vragen? Reply op deze mail.