What's up bij Body & Mind?

USC
Yoga USC sport Amsterdam

Nieuw: Yoga nidra en Rocket yoga 🚀

Twee tegenpolen op het rooster! Yoga nidra betekent letterlijk ‘yogaslaap’ en beoefen je liggend op de grond. Ideaal om je volledig te ontspannen! Rocket yoga daarentegen is heel dynamisch en gaat over uitdaging en nieuwsgierigheid. Check de matrix onder ‘Vergelijk de yogalessen’ om te zien welke les bij jou past.

Nieuw: Yoga nidra en Rocket yoga 🚀

Cursus mindfulness

Helemaal zen de donkere maanden door? Dan wil je meedoen aan de mindfulnesscursus (officiële MBSR) die op 23 november start, lekker centraal op de Roeterseilandcampus. In 8 lessen van 2,5 uur én een fijne stiltedag leer je een stukje mindfuller door het leven gaan. Vergeet je niet in te schrijven voor de intake met de docent!

Cursus mindfulness

Elke maand een Yoga Special

Iedere maand is er een nieuwe Yoga Special! En die reserveer je gewoon zonder extra kosten met je yoga-abo of passe-partout. Met deze maand op zaterdag 26 november: een extra lange yin special met live gitaarmuziek. Reserveer jouw plekje voor de Yoga Special: Yin XL.

Elke maand een Yoga Special

Nieuwe yogavloer Body & Mind

Bye bye groene yogavloer, hello nieuwe look! In de zomer werd de zen van de yogalessen even ingeruild voor luid geklus bij Body & Mind. Maar… Dan heb je ook wat. Check hoe lekker dit nieuwe vloertje glijdt (en vast ook ligt)!

Nieuwe yogavloer Body & Mind

Friendly reminder!

Het is je vast eens opgevallen: Body & Mind is balieloos. En dus opent de docent 10 minuten voor de les zelf de deur, en gaat die deur bij aanvang ook weer op slot. Zorg daarom dat je op tijd bent voor de les! Kun je helaas toch niet? Annuleer op tijd (min. 1 uur van tevoren) je reservering en maak plek voor iemand anders.

Friendly reminder!

Student Meditation

Een groep studenten die down-to-earth-meditaties organiseert. Dat is wat Student Meditation is! Ontmoet leuke, gelijkgestemde mensen – zonder de verplichtingen van een studentenvereniging – en ga eens langs bij één van de evenementen.

Student Meditation

Volg ons op Instagram

Impressies uit de les en chille quotes om je dag mee te beginnen. Dat soort shizzle komt voorbij op de Instagram van USC Body & Mind! Volg ons en blijf op de hoogte van de laatste Yoga Specials en updates.

Volg ons op Instagram

Ik ga naar yoga en ik neem mee…

Ook bij Body & Mind proberen we energiezuiniger te zijn. De thermostaat gaat een graadje lager, dus vergeet je cozy trui niet. Voor de gezelligheid – en om een beetje warm te worden – schenken we in sommige lessen thee, dus neem je eigen beker mee. Zo maken we samen het verschil!

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Je kunt je voorkeuren heel makkelijk aanpassen in My USC. Heb je vragen? Reply op deze mail.