Balletje trappen in de nieuwe Student League ⚽

USC
Nieuw: Student League USC zaalvoetbal

Doe mee met de Student League!

Schrijf je individueel in en eindig met nieuwe zaalvoetbalvrienden! In de Student League train en speel je 10 weken lang samen met andere studenten in Universum. Join the club en help het voetbal in Amsterdam er met jouw Ajaxwaardige acties weer een beetje bovenop… 😉

Doe mee met de Student League!

Nieuwe yogales: Yoga dance

Je kunt niet stilzitten, maar wil wel yoga… We got you covered! Check de nieuwe les yoga dance bij USC Body & Mind. Met flows en choreografie combineer je yoga en dans, en werk je op een creatieve manier aan je flexibiliteit.

Nieuwe yogales: Yoga dance

Toon nu je kortingsbewijs!

USC-abonnement in categorie I of II en nog geen kortingsbewijs voor seizoen 2023-2024 laten zien? Ga dat dan nog heel snel – uiterlijk aanstaande zondag 1 oktober – fiksen, zodat je met korting kunt blijven sporten! Toon je kortingsbewijs aan een USC-balie, of mail naar universumbalie@uscsport.nl. Student of medewerker aan de HvA of UvA? Log dan opnieuw in op My USC met SURF.

Toon nu je kortingsbewijs!

Beginnersles kumdo

Maak kennis met de Koreaanse zwaardvechtkunst kumdo! Nog niet zoveel ervaring, maar weet je wel zeker dat je er met 2 zwaarden super bad ass uitziet? Doe mee met de beginnersles op vrijdagavond om 19.30 uur in Universum en begin je weekend in samurai-stijl.

Beginnersles kumdo

SSA is er voor jou

In september is het nieuwe bestuur van Stichting Studentensport Amsterdam (SSA) gestart. Zeven sportieve studenten zetten zich het komende jaar in voor de Amsterdamse Studentensport. Of je nu lid bent van een studentensportvereniging of traint bij één van de studentensportcentra, SSA staat voor je klaar. Check wat SSA voor jou kan betekenen.

SSA is er voor jou

Oktoberfest Oerknal

De ideale cheat day in je drukke sportschema: het Oerknal Oktoberfest! Op vrijdag 6 oktober ruil je je proteïneshake en powerbars in voor bier en braadworst. Check de Oerknal-eventkalender en prop je Duitse klederdracht vast in je sporttas.

Oktoberfest Oerknal

NSK Padel

Op zaterdag 4 november organiseert Erasmus Padel het allereerste Nederlands Studentenkampioenschap padel in Rotterdam. En ook als je weinig padelervaring hebt, maar bijvoorbeeld wel wat uurtjes op de tennis- of squashbaan hebt gemaakt, kun je meedoen. Vertegenwoordig jij Amsterdam in 010? Schrijf je team in!

NSK Padel

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Je kunt je voorkeuren heel makkelijk aanpassen in My USC. Heb je vragen? Reply op deze mail.