Nog plek in extra padelcursussen!

USC
Padel USC Amsterdam

Cursusperiode 4 start bijna!

Volgende week gaan ze alweer beginnen: de laatste cursussen van dit seizoen! Trap alle tentamenstress van je af in een cursus kickboksen, leer boulderen op de kleurrijke muur van Universum, of bemachtig nog een vrije plek in één van de extra padelcursussen. Check het cursusoverzicht en schrijf je in.

Cursusperiode 4 start bijna!

USC community: doe de survey

USC community? Ja, dat ben jij! Samen met al die andere USC-leden. Om te zien hoe jullie die community ervaren, hebben we jouw hulp nodig. Vul asjeblieft de online survey van USC-stagiaire Asiah in, kost maar 5 minuten van je tijd!

USC community: doe de survey

Openingstijden feestdagen

Eindelijk een vrije dag, en uitgebreide sportplannen? Check voor je naar USC komt even de openingstijden voor de feestdagen dit voorjaar! Je wilt natuurlijk niet na een zware Koningsnacht nog slaapdronken op de fiets stappen om vervolgens voor een dichte deur te staan…

Openingstijden feestdagen

Adventure Race Amsterdam 2023

Is doorhalen op Koningsnacht voor jou geen probleem? Laat maar zien dat je het tijdens de intense en supergezellige Adventure Race Amsterdam ook sportend (en nuchter 😉) kan! Een nacht lang mountainbiken, navigeren en kanoën in een team van vier doorzetters. Schrijf je team in voor de ARA van 16 op 17 juni.

Adventure Race Amsterdam 2023

3 juni: Zumbathon!

Het ideale trainingskamp om jezelf in vorm te dansen voor de festivalzomer: de Zumbathon op 3 juni! 4 uur zumba, met de leukste USC-trainers en een drankje van het huis na afloop. Dat heb je dan wel verdiend. Reserveer alvast je plekje op het grasveld.

In de lift

Steeds meer studenten powerliften: gezellig drukke platformen, volle cursussen en een populaire clubavond van studentenkrachtsportvereniging Kratos. In Universum hebben we onze capaciteit daarom top notch verdubbeld met nieuwe Eleiko, IPF-gecertificeerde comboracks, bars en calibrated plates. Happy lifting!

In de lift

Ren mee met USC

Aan het begin van het studiejaar meteen punten scoren met een Damloopfinish op je naam! Ren op zondag 17 september met Team HvA of Team UvA mee naar Zaandam. Wij staan je daar in de USC-uithijgtent op te wachten met welverdiende drankjes.

Ren mee met USC

Oerknal Concert Night

Op 11 mei is de allereerste Oerknal Concert Night! Niemand minder dan Yung Internet en de opkomende artiesten Esper (pop/R&B) en Yung Volwassen (hiphop/pop) komen het dak eraf blazen. Ga snel een ticket scoren!

Robb tries cheerleading

  • Robb onderaan de cheerpiramide? Yes, please 💪
  • Robb shinend bovenop? Hmm mischien niet…😅

Check hoe Robb deze challenge aan ging. Kun jij dat beter? Er zijn nog een paar plekken in de cursus cheerleading die a.s. woensdag start!

Robb tries cheerleading

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Je kunt je voorkeuren heel makkelijk aanpassen in My USC. Heb je vragen? Reply op deze mail.