USC 💗 februari

USC
USC Valentijnsspecials

De cursussen gaan beginnen!

Schrijf jij je voor je studievakken van semester 2 altijd last minute in? Dat kan ook bij USC! Pik een cursus uit het overzicht en ga er deze week meteen tegenaan. Alle cursussen van periode 3 staan op het punt van beginnen.

De cursussen gaan beginnen!

Aantal actieve reserveringen opgehoogd

Plan je het liefst op zondagavond vol motivatie je hele week vast in met lessen en trainingen? Dat kan weer net wat meer! We hebben het maximaal aantal actieve reserveringen opgeschroefd van 2 naar 3 in de komende 6 dagen. En een reminder: op de dag zelf is je aantal reserveringen onbeperkt.

Dansen op hakken met Anastasiia

USC-docent Anastasiia is opgegroeid in Oekraïne, maar door de oorlog moest ze haar huis verlaten. Nu geeft ze bij USC groepslessen en de nieuwe danscursus High heels. “In Amsterdam heb ik fijne mensen ontmoet en dankzij USC kan ik mijn lievelingswerk als danscoach blijven doen.” Leer Anastasiia in dit interview wat beter kennen!

USC Valentijnspecials

Doos chocolaatjes, eat your heart out. Neem je lover, scharrel, beste vriend of prela mee naar de USC Valentijnspecials. Of kom gewoon lekker single de dag van de liefde vieren. Trek je mooiste rode outfit aan en kies jouw favoriete special op 13, 14 of 15 februari bij één van onze fitnessvestigingen.

USC Valentijnspecials

Stage bij USC

Stagelopen en halverwege de dag lekker de gym in lopen of een lesje pakken. Dat kan bij USC. We zijn op zoek naar een stagiair die onderzoek doet naar de invloed van USC op het welzijn van studenten. Maar heb je een ander stagevoorstel? Ook dan zijn er heel veel mogelijkheden. Als stagiair draag je direct bij aan de missie van USC en word je in veel gevallen gezien als medewerker, wat betekent dat je o.a. gratis sport.

Groepslesrooster krijgt een boost!

Het groepslesrooster heeft een flinke boost gekregen bij Universum en ASC. Extra pump, steps terug van weggeweest, een flinke uitbreiding van strength & conditioning. En door enorme populariteit: meer beat cycle! Ga die lessen checken.

Groepslesrooster krijgt een boost!

WinterFlux

Kun je dit jaar helaas niet op wintersport door je schamele studentenrekening? No worries! Tijdens WinterFlux op 24 februari in Oerknal doe je gewoon even alsof je toch op die piste staat. Inclusief foute skipakken, glühwein en warme choco (met rum🤫).

Amsterdams Studenten Sportgala

Gooi je sportshirt in de was en trek je smoking uit de kast. Vrijdag 10 februari is het weer tijd voor het Amsterdams Studenten Sportgala in Akhnaton! Een feestelijke avond waarop de sportieve prestaties van studenten in Amsterdam in de spo(r)tlights worden gezet, en iedereen is welkom.

Amsterdams Studenten Sportgala

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Je kunt je voorkeuren heel makkelijk aanpassen in My USC. Heb je vragen? Reply op deze mail.