Laatste kans voor cursussen!

USC
Boksen cursus USC Amsterdam

Cursussen beginnen bijna!

Ben je – net als met het inschrijven voor nieuwe vakken – lekker last-minute met een cursus bij USC? Dit is je moment, want er zijn nog plekken vrij! Schrijf je nog snel in voor één van de cursussen die vanaf morgen starten, bijvoorbeeld een danscursus, kickboksen bij ClubWest of gewichtheffen.

25 november: USC halve dag dicht

Aanstaande zaterdag 25 november zijn vanaf 14.00 uur alle USC-vestigingen – behalve USC Tennis & Padel – gesloten. Al onze medewerkers kunnen zo bij de jaarlijkse USC Team Day zijn!

25 november: USC halve dag dicht

(Kick)boksevent | East meets West

Nog geen Rico tegen Badr, maar deze tweestrijd is een klassieker to be. Vrijdag 1 december staan de twee (kick)bokslocaties van USC samen in de ring: ClubWest en USC School of Boxing. Heb je (een klein beetje) (kick)bokservaring? Doe dan gratis mee aan deze eerste editie van East meets West.

(Kick)boksevent | East meets West

Yoga Special: Sharing Circle

1x per maand bij USC Body & Mind: de Sharing Circle!🧘 In een veilige omgeving deel je je eigen gedachten en gevoelens en leer je van de ervaringen van anderen. Reserveer deze maandelijkse Yoga Special met je yoga-abonnement.

Yoga Special: Sharing Circle

Gymzaalroute Amstelcampus

Nooit meer de weg kwijt in het Amstelcampusdoolhof, want met deze video loop je gewoon in één rechte lijn naar de meest onvindbare sportzaal van heel USC. Volg de route van Floor – de zwarte wegwijsposters – naar de gymzaal en kom voor de verandering eens op tijd in je groepsles.

Gymzaalroute Amstelcampus

Openingstijden feestdagen

Tijdens de meeste feestdagen zijn de USC-deuren open, maar wel met iets andere openingstijden dan je gewend bent. Alleen op nieuwjaarsdag brakken we de hele dag uit… Check alle openingstijden tijdens de feestdagen.

Openingstijden feestdagen

Kika in China

Verwelkomd worden als een celebrity, eten als een echte local en volledig ontploffen op het water. UvA-student Kika roeide deze zomer, in plaats van op de vertrouwde Amstel, op de World University Games in China. In deze nieuwe blog lees je over al haar topsportavonturen – mede mogelijk gemaakt door het USC Topsportfonds.

Kika in China

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Je kunt je voorkeuren heel makkelijk aanpassen in My USC. Heb je vragen? Reply op deze mail.