Laatste kans voor cursusperiode 2!

USC
Urban dance USC HvA Dance Centre

Laatste kans voor cursusperiode 2

Het is bijna zover! Volgende week starten alle cursussen. Leer de kunst van het gewichtheffen, vergroot je collectie dansmoves voor de feestdagen of krijg (kick)bokscolleges van Stef in de nieuwe School of Boxing. Check het cursusoverzicht en schrijf je nog snel in.

Laatste kans voor cursusperiode 2

Openingstijden feestdagen

Zit je decemberkalender al volgestouwd met kerstdiners en feestjes, maar wil je toch lekker blijven trainen? Dan hebben we goed nieuws! Je kunt met volle buik komen sporten op bijna alle feestdagen, behalve Nieuwjaarsdag. Check de openingstijden rond Kerst en Oud&Nieuw.

Openingstijden feestdagen

Zaalvoetbal: doe mee met competitie 2

Geen zin om met -3 te staan klappertanden op een bevroren veld? Snappen we. En een alternatief? Hebben we ook. Schrijf je team – dames of heren – vóór 24 december in voor de tweede zaalvoetbalcompetitie die in januari start. Spannende wedstrijden en een gezellige derde helft zijn gegarandeerd!

Zaalvoetbal: doe mee met competitie 2

USC Winter Games: schrijf je nu in!

Vroeg pieken is het nieuwe afteren. Niet alleen op je nieuwsjaarsfeestje, maar ook in sportjaar 2023. Doe op 5 januari mee met de USC Winter Games en begin jouw gymjaar met een knal. Oefen je deadlifts en bench presses net als Anne vast met je muts op. Psychologisch voordeel!

USC Winter Games: schrijf je nu in!

Elke maand een Yoga Special

Iedere maand is er een nieuwe Yoga Special! En die reserveer je gewoon zonder extra kosten met je yoga-abo of passe-partout. Met deze maand op zaterdag 26 november: een extra lange yin special met live gitaarmuziek. Reserveer jouw plekje voor de Yoga Special: Yin XL.

Elke maand een Yoga Special

Oerknal kleurt oranje!

Trek je brulshirt aan en kom in Oerknal de WK-wedstrijden kijken, op extra groot scherm dankzij de nieuwe beamer. We sluiten iedere wedstrijd van Oranje af met een dj of live muziek. Aanstaande maandag om 17:00 uur is de aftrap tegen Senegal!

SSA Oliebollenfutsaltoernooi

Vrijdag 30 december staat er voor één keer geen patat, maar oliebollen op het menu tijdens de derde helft! Schrijf je team van 6-8 spelers in voor de casual of pro league van het Oliebollenfutsaltoernooi van Stichting Studentensport Amsterdam en wie weet ga je met de hoofdprijs – of tenminste een flinke sugar rush – het nieuwe jaar tegemoet.

SSA Oliebollenfutsaltoernooi

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Je kunt je voorkeuren heel makkelijk aanpassen in My USC. Heb je vragen? Reply op deze mail.