Meet the Trainers: Nynke!

USC Amsterdam Nynke

Nynke van den Heuvel

1. Hoe lang werk je al bij USC?

Sinds anderhalf jaar. Daarvoor liep ik zes maanden stage bij USC voor mijn fitness- en personal trainerslicentie.

2. Bij welke USC-vestiging kunnen we het best beginnen met zoeken als we je kwijt zijn?

Ik ben eigenlijk alleen aanwezig op ClubWest, omdat mijn opleiding en trainingsbaan daar gevestigd zijn. Wat mij vooral aanspreekt, is dat er een fijne informele sfeer hangt. We zijn kleiner dan grote fitnessketens, waardoor onze relaties met de leden veel hechter zijn.

3. Wat is het mooiste hoogtepunt uit jouw sportcarrière?

Voor nu is dat het podium bij het NK atletiek op het onderdeel verspringen. Maar dat is nog lang niet het absolute hoogtepunt!😄

Nynke NK atletiek

Nynke op het podium

4. Wat weten nog niet zoveel mensen bij USC over jou?

Ik ben een bijzonder strakke planner.😉 Ik ben nu aan het afstuderen en ik loop 40 uur per week stage. Daarnaast train ik 7-9 keer per week en geef ik vier groepslessen.

5. Wat is denk je beste eigenschap als trainer?

Toewijding. Die eigenschap komt denk ik uit mijn topsportcarrière. Ik wil altijd graag het beste voor de leden en daar besteed ik veel tijd en energie aan. Daarom probeer ik ook veel te variëren in mijn groepslessen en plak ik er een bepaald doel aan. Ik zeg altijd: doe het goed, of doe het niet. :)

6. En tot slot… Op welke prestatie als trainer ben je het meest trots?

Ik ben heel trots als ik voortuitgang zie bij de sporters in mijn groepsfitnesslessen. Hun leergierigheid geeft mij ook heel veel energie!