Gloednieuwe Mijn USC-omgeving

Sinds dinsdag 7 december reserveer je voor lesjes en koop je je cursus of abonnement in onze gloednieuwe Mijn USC-omgeving! Dat is heel even wennen, maar daarna wordt alles een stuk chiller en makkelijker. Check hieronder alles wat je wilt weten over het nieuwe my.uscsport.nl.

1. Inloggen op my.uscsport.nl
2. Reserveren en annuleren via my.uscsport.nl
3. Aankopen doen in my.uscsport.nl
4. Koppeling met uscsport.nl
5. Doorontwikkeling my.uscsport.nl
6. Vragen?


1. Inloggen op my.uscsport.nl

 • Had je al een account in de oude omgeving: mijn.uscsport.nl? Log in op my.uscsport.nl met dezelfde inloggegevens als voor die oude mijn-omgeving. Maak geen nieuw account aan!
 • Ben je nieuw bij USC en heb je nog geen account? Maak dan een nieuw account aan op my.uscsport.nl. Schaf vervolgens eerst in de shop een abonnement aan, waarna je reserveringen kunt maken.

2. Reserveren en annuleren via my.uscsport.nl

Goeie kans dat je al eens een reservering hebt gemaakt in het nieuwe my.uscsport.nl. Voor het boeken van veel sporten zijn we al een tijdje over op dit nieuwe systeem. Nog even op een rijtje hoe het precies werkt:

 • Je landt na inloggen direct op de roosterpagina van de mijn-omgeving.
 • Gebruik het filter om jouw sport te tonen in het rooster. Door in de zoekbalk te typen, de filteroptie te gebruiken, of op één van de voorbeelden te klikken. Je kunt zoeken op een sport (bijv. groepsfitness), maar ook op een specifieke les (bijv. spinning). Let op: je moet altijd een optie kiezen in het filter, anders toont het rooster niets.
 • Selecteer eventueel op locatie, of bekijk het rooster van jouw sport voor alle USC-locaties.
 • Kies de datum waarop je wilt trainen.
 • Klik vervolgens op de activiteit van jouw keuze en rond je boeking af.
 • Kun je toch niet en wil je je reservering annuleren? Ga naar Mijn reserveringen en annuleer met één druk op de knop jouw reservering.

3. Aankopen doen in my.uscsport.nl

Heb je een nieuw abonnement nodig? Of wil je inschrijven voor een cursus? Ga naar de shop op my.uscsport.nl, en je regelt heel makkelijk je nieuwe aankoop.

 • De shop is onderverdeeld in Abonnementen en Cursussen.
 • Kies in het filter jouw sport, of scroll door de lijst om te zien wat we allemaal voor leuks aanbieden.

     

4. Koppeling met uscsport.nl

Reserveerde je altijd je workouts via het rooster op jouw sportpagina op deze website? Dat werkt inmiddels wat anders.

 • uscsport.nl heeft nu één roosterpagina voor alle sporten (dus geen rooster meer per sportpagina), die hetzelfde werkt als het rooster in de mijn-omgeving. Na inlog, kun je direct via de roosterpagina op deze website reserveren!
 • Ook kun je nog steeds via jouw sportpagina op uscsport.nl navigeren naar het rooster. Klik op de sportpagina op de roosterbutton. Via deze button word je vervolgens doorgestuurd naar de roosterpagina, die direct het rooster voor jouw sport toont.

5. Doorontwikkeling my.uscsport.nl

Hoewel we my.uscsport.nl nu al een enorme vooruitgang vinden ten opzichte van de huidige mijn-omgeving, kan het natuurlijk altijd beter. Ook zullen er – zeker in het begin – absoluut wat bugs, kinderziektes en schoonheidsfoutjes in het systeem naar voren komen. Daar zijn we ons van bewust, en we blijven dan ook bezig met het doorontwikkelen van deze nieuwe Mijn USC-omgeving.

6. Vragen?

Loop je ergens tegenaan in de nieuwe mijn-omgeving, lukt het allemaal niet, heb je ideeën om iets te verbeteren, of heb je vragen? Laat het ons weten via een mailtje naar usc@uscsport.nl. We helpen je graag!