Portie liefde voor USC

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: we zijn zo blij met en dankbaar voor jullie als leden. Altijd al, maar tijdens zo’n bizar jaar als 2020 nog een beetje extra. Alle lieve berichten en steunbetuigingen die we in 2020 van jullie ontvingen, hebben ons er echt doorheen getrokken. Een kleine greep uit het portie liefde voor USC ❤️


“Dank jullie allemaal voor alle fijne online- en buitenlessen
in afwachting van betere tijden!”

“Jullie zijn allemaal hele lieve en enthousiaste
mensen en jullie moeten natuurlijk niet failliet gaan!”

“quick comment/feedback: i really love your newsletters and the way you write it. beginning with soccer game analogy, the subtle funny humor (“8 liter nomad backpack”, i shit my pants!) the positivity and as well the clarity.
this really motivates me to extend my contract, which runs out in about two weeks =).”

“Dankjewel voor alle fijne live lessen! Het helpt me
om aan het bewegen te blijven en me fijn te voelen in deze rare tijden.”

“Hi guys, even een hart onder de riem! Ben al jaren een erg tevreden en blije klant, hoef daarom ook geen enkele compensatie voor mijn abonnementsgeld, en wil jullie een hart onder de riem steken! Hang in there! Kan niet wachten tot de gym weer open gaat..!”

USC Strong badges designed by USC member Tomáš

USC Strong badges ontworpen door USC-lid Tomáš

“Hartelijk dank voor jullie inzet. Ik volg regelmatig
een les bij Laura. Ze geeft me energie door haar positieve uitstraling en houdt me fit!”

“Bedankt voor de vrolijke & afwisselende workouts
online! Ik hoop over een paar maanden weer te
kunnen komen Combatten. Veel sterkte,
hang in there”

“Thuis sporten is toch lastiger dan je denkt, ga maar snel weer open”

“Top dat jullie er zijn om mij (en mijn dochter) in
beweging te krijgen hier in de huiskamer –
een lichtpunt tijdens deze thuiswerk-periode.
Zet m op!”

“Hi ClubWest team, Ik wil even mijn complimenten geven voor het Open Air programma en jullie als team. Jullie doen het supergoed! Ik vind de groepstrainingen top, en ben weer helemaal gemotiveerd. Dus: dank!!!”

Kaartje in de bus voor onze USC klimcrew

Kaartje in de bus voor onze USC klimcrew

“Wat een mooie en eerlijke mail van jullie. Ik waardeer de transparantie. (…) Door dit soort positieve acties mogen jullie erop rekenen dat (iig ik) blijf en ook blijf betalen. Sterkte en succes!”

“Ook even een complimentje tussen waarschijnlijk alle minder leuke mails door en in deze rare tijden. Bizar hoe snel en duidelijk jullie met alle communicatie zijn mbt aanpassingen nav de corona regels! En zeker ook voor de leuke / luchtige communicatie stijl :)”

“Wat een geweldige actie van jullie!!
Complimenten voor het zo snel inrichten van deze mogelijkheden. Ik heb gelijk een online abonnement aangeschaft en geboekt.”

“Massive thanks to both Laura and Jelmer for their live workouts in USC Groepfitness! You guys are both awesome teachers and the effort to prepare and execute these sessions is very much appreciated in this times. Thank you!”

“Het is niet anders en kennelijk noodzakelijk om dat virus onder de knie te kunnen krijgen.
Maar wel heel vervelend voor jullie en voor ons allemaal. Sterkte met alles en bij deze wens ik
jullie en alle collega’s alvast fijne feestdagen!”

Een portie liefde voor USC van onze leden

Een portie liefde voor USC van onze leden

“Jullie mogen mijn incasso gewoon door laten gaan hoor :) O.a. de (kick)bokslessen hebben
mij door een zware periode heen geholpen, dus ik wil heel graag weer kunnen terugkomen! Sterkte!”

“Ben begonnen met trainen 2 maanden terug
en vind het heerlijk,
kan niet wachten tot de lockdown voorbij is
en ik weer naar USC kan komen.”

“Ik wist al dat de lesjes bij het USC heel belangrijk voor mij zijn, maar met het on/off/on/off van corona erbij wordt dat besef alleen maar groter. Ik ben heel blij met de zoom-lesjes – natuurlijk is dat minder leuk dan echt op het USC, maar zoveel beter dan niks! Fijn dat jullie dit zo snel en goed hebben kunnen regelen.”

“Tevens mijn complimenten voor het feit dat jullie het afgelopen jaar de sportmogelijkheden zo goed draaiende hebben gehouden. Met een goedwerkend reserveringssysteem, zorgvuldige maatregelen en als altijd enthousiaste trainers. Dank daarvoor!”


THANKS VOOR AL DEZE – EN VELE ANDERE – MOOIE BERICHTEN ❤️