USC Dans(t) jezelf festival ready!

USC
USC Danst 2024 Amsterdam

Doe mee met cursusperiode 4!

Het gaat bijna beginnen! De laatste cursusperiode van dit USC-seizoen. Trap alle studie struggles van je af in een cursus kickboksen, leer klimmen op de kleurrijke muur van Universum, of swing je heupen zomerklaar in één van de vele danscursussen. Schrijf je nu in.

Doe mee met cursusperiode 4!

Doe mee met USC Danst!

Het ideale trainingskamp om jezelf in vorm te dansen voor het festivalseizoen: USC Danst! Met voor iedere muzieksmaak wat wils, want de dansworkshops gaan van K-pop tot klassiek, en van afro house tot urban. Inclusief een lekkere lunch van Oerknal tussendoor. Dans jij mee zaterdag 23 maart?

Doe mee met USC Danst!

(Kick)bokstrainers gezocht!

Sta je regelmatig in de ring en heb je ervaring met het geven van (kick)bokstraining? USC School of Boxing en ClubWest zijn op zoek naar (kick)bokstrainers! Bij voorkeur heb je een trainerslicentie, maar dat is geen harde eis. Meer info of direct solliciteren? Mail Victor: v.bruynsteen@uscsport.nl.

(Kick)bokstrainers gezocht!

Check deze groepsles

Strong flow? Een fijne mix van pilates-, yoga- en fitnessoefeningen op up-beatmuziek. Check hoe wij het er vanaf brachten in de les en probeer ‘m zelf bij Universum of Amstelcampus.

Check deze groepsles

Mental health bij USC

Misschien sport je als je je goed voelt. Of juist om je goed te voelen. Sporten en mentale gezondheid gaan hand-in-hand, en daarom hebben we bij USC ook aandacht voor een gezond hoofd. Check het mental health-aanbod van USC!

Mental health bij USC

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Je kunt je voorkeuren heel makkelijk aanpassen in My USC. Heb je vragen? Reply op deze mail.