Op een heel mooi 2024!

USC

Als je op een willekeurige dinsdagavond een rondje door de gebouwen van USC loopt, dan kom je van alles tegen. Menselijk pyramides tijdens de cursus cheerleading. Een groep studenten die supersynchroon karate-kata’s uitvoert onder aanvoering van trainer Jaap. Squashers slaan zich kapot tegen de ene muur. Een andere muur hangt vol met klimmers. In onze gyms – van ClubWest tot ASC – is de sfeer ongedwongen en positief. Of, om het in hedendaagse woorden te stellen: de sfeer is inclusief en het gevoel van sociale veiligheid groot. Dat willen we vasthouden. Daarom gaan we met het hele USC-team dit jaar trainingen doen in social awareness. Zo zorgen we ervoor dat USC blijft wat het al heel lang is: een toegankelijke en toffe plek om samen te sporten. Het is onze wens je ook dit jaar terug te zien in onze lessen. Op een heel mooi 2024!

Cursusperiode 3 incoming!

De inschrijving voor alle cursussen die in de week van 12 februari beginnen is gestart. Check het overzicht en leer in 2024 paaldansen, boksen, mindfulness of waar je dan ook maar zin in hebt.

Cursusperiode 3 incoming!

13 januari: USC Winter Games

Deadlifts, gewichtheffen, en een Strength & Conditioning-workout van 8 min. tegen bekende koppen uit de fitness. Dat is het menu van de USC Winter Games! Met als dessert: een idiote Strongman challenge à la Robb. Schrijf je heel snel in – dat kan alleen nog vandaag en morgen – en maak van a.s. zaterdag 13 januari een vroeg hoogtepunt in 2024.

13 januari: USC Winter Games

Nieuwe ronde Student League

Niet alleen de Champions League komt in februari uit zijn winterslaap. Ook de crème de la crème van het studentenzaalvoetbal gaat weer beginnen! Want na een succesvolle eerste editie is de Student League terug. Schrijf je individueel in en ontmoet nieuwe zaalvoetbalvrienden.

Nieuwe ronde Student League

Flow into 2024

Flexibel het nieuwe jaar beginnen? Kom in de flow op zaterdag 20 januari, van 10.00-13.00 uur bij USC Universum. Voor maar €3,- krijg je 3 uur lang pilates, strong flow en yoga basic, én een hapje en drankje na afloop. Flow into 2024!

Flow into 2024

New year, new me(rch)

Je kunt nooit genoeg linnen tasjes hebben, toch? Check de USC-merch bij de balie, en scoor een drinkfles, totebag of tennisdemper (alleen bij USC Tennis & Padel) van jouw favoriete gym!

New year, new me(rch)

Shorinji kempo: probeer gratis

Een shorinji kempo takeover in de dojo van Universum op zaterdag 27 januari! Oftewel: een invasie van witte pakken en spectaculaire weerbaarheidstechnieken. Doe gratis mee met de opening training en maak via Sensei Jaap kennis met de Japanse kung-fu. Toegankelijk voor iedereen, ook als je nu voor het eerst ooit van shorinji kempo hoort…

Shorinji kempo: probeer gratis

Check het nieuwe ASC!

Onze meest knusse gym in Zuid-Oost heeft een flinke upgrade gehad: een nieuwe balie, extra fitnessruimte, andere apparatuur en een goeie lik verf. Pak de metro naar station Holendrecht en spice up je routine door ook eens ergens anders te trainen. Met je fitnessabo loop je zo de ASC-gym binnen.

Check het nieuwe ASC!

Survey sport en mentale gezondheid

Het effect van sport op mentale gezondheid. Daar doet stagiair Boudewijn onderzoek naar. Met als hoofdvraag: hoe kan USC bijdragen aan de mentale gezondheid van studenten? Help Boudewijn mentaal gezond door z’n studie met voldoende respondenten! Zijn online vragenlijst heb je binnen 5 minuten ingevuld terwijl je staat te wachten op de leg press.

Survey sport en mentale gezondheid

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Je kunt je voorkeuren heel makkelijk aanpassen in My USC. Heb je vragen? Reply op deze mail.