Nieuwe boksstudio bij ClubWest!

USC

Ready to rumble!

Bye bye werkhandschoenen, hello boxing gloves! Na een hoop slopen en klussen, is de nieuwe boksstudio van ClubWest klaar voor gebruik. Met een boxing (+ fitness)abo doe je mee met alle boks- en kickbokstrainingen in de nieuwe studio, én bij USC School of Boxing.

Calisthenics bij ClubWest

Het rek in de fitnesskuil was altijd al populair. Maar met de komst van de cursus calisthenics is dit nu echt the place to be van ClubWest. Check dit dan! Ook de zwaartekracht leren trotseren? De nieuwe calisthenicscursus begint op dinsdag 22 november om 18.00 uur.

Calisthenics bij ClubWest

Schrijf je in voor cursusperiode 2

Bij ClubWest kies je niet alleen voor de cursus calisthenics. Je kunt ook leren boksen of kickboksen, in de gloednieuwe studio. Of til je paaldansmoves naar een nieuw level. Inschrijven voor de cursussen die in de week van 21 november starten, kan vanaf aanstaande maandag 17 oktober 12.00 uur. Check alle USC-cursussen!

Schrijf je in voor cursusperiode 2

Maak kennis met Jazz!

De trainer met by far de coolste naam van heel USC: Jazz Holiday! Begonnen als stagiair bij ClubWest en inmiddels niet meer weg te denken uit de gym. Check in ons interview wat Jazz’ mooiste prestatie met zijn American Footballteam is, en waarom hij ClubWest ziet als zijn tweede thuis.

Maak kennis met Jazz!

HvA-onderzoek in de gym

Ouderen die trainen onder begeleiding van studenten. Dat is waar het TEAMS-onderzoek voor staat. Met als doel: senioren langer hun spierkracht – en daarmee hun zelfredzaamheid – te helpen behouden. Vanaf 2023 wordt uit de resultaten, die o.a. bij ClubWest worden gemeten, afgeleid wat de optimale trainingsbelasting en eiwitinname is.

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Je kunt je voorkeuren heel makkelijk aanpassen in My USC. Heb je vragen? Reply op deze mail.