Maak kennis met Jazz!

1. Sinds wanneer werk je bij USC?

Ik begon bij USC met een stageproject. Mijn opdracht was om te onderzoeken wat de mogelijkheden zijn voor HvA-studenten om hun Personal Trainingstage bij USC te lopen. Na een paar maanden van mijn eigen stage op ClubWest werd ik gevraagd of ik wilde invallen bij een paar groespslessen. Dit beviel mij en de klanten best goed, en uiteindelijk kreeg ik een contract aangeboden bij USC!

2. Bij welke USC-vestiging kunnen we het best beginnen met zoeken als we je kwijt zijn?

Ik ben bijna elke dag te vinden op ClubWest. Als ik niet aan het werk ben, ben ik aan het trainen. En als ik niet aan het trainen ben, ben ik in de lobby aan het chillen met mijn collega’s. Ik denk dat ik soms meer op ClubWest ben dan thuis. Vaak zeg ik dat ik woon op ClubWest en naar huis ga om te slapen.😉

Jazz USC ClubWest Amsterdam

 3.Wat weten nog niet zoveel USC-medewerkers over jou?

Veel van mijn collega’s weten niet dat ik vroeger op musicaltheater heb gezeten. Los van mijn naam vind ik dansen en zingen dus oprecht heel leuk. Als ik aan het trainen ben, komt dit heel af en toe tevoorschijn.

 4.Wat is het mooiste hoogtepunt in jouw sportcarrière?

Als ik denk aan sport in zijn geheel, dan is mijn hoogtepunt het winnen van de American Footballkampioenschap in Nederland en de Benelux vorig jaar. Ik speel namelijk bij de Amsterdam Crusaders!🏈 Wat fitness betreft is het hoogtepunt gesponsord worden door een meal-prepbedrijf dat mij voorziet van gezonde maaltijden die mijn fitnessdoelen ondersteunen.

 5. Wat is je beste eigenschap als trainer?

Ik vind dit een moeilijke vraag om over mijzelf te beantwoorden. Wat ik zelf zal zeggen, is dat ik probeer het trainen niet te gecompliceerd te maken.

6. Op welke prestaties als trainer ben je het meest trots?

In mijn tijd als trainer ben ik op heel veel dingen trots, maar als ik één ding moet kiezen, is het om mensen die helemaal niet van trainen houden toch van de trainingen te laten genieten.