Zaalvoetbal: team up now!

USC

Schrijf je in voor cursusperiode 1!

Archery, boulderen, calisthenics, dans, etc. Bijna alle letters van het alfabet zijn vertegenwoordigd in dit fijne cursusoverzicht. Check met welke cursus jij het studiejaar wil beginnen en schrijf je nu in!

Zaalvoetbal: team up now!

Stuur de scout van je vriendengroep heel snel op pad, want er zijn nog maar een paar plekken voor de leukste zaalvoetbalcompetitie van Amsterdam die in september start. Schrijf je team dus nu in, ook als je net geen 8 spelers bij elkaar hebt! We vullen dan aan met individuele aanmeldingen.

Dam tot Damloop 2022

Hopelijk presteer jij (net als voor tentamens?) het best met een last-minute voorbereiding. Want de Damloop is al over een maand! Team HvA en Team UvA hebben nog plek voor de 16 km en een beetje. Je startplek, teamshirt en drankjes na afloop zijn geregeld. Het enige wat jij 18 september moet doen? Hollen!

Dam tot Damloop 2022

Opening boksschool uitgesteld

We hebben een flinke stomp in ons gezicht gehad. De oplevering van het pand is helaas verlaat, en dus moeten we de opening van USC School of Boxing uitstellen tot oktober. In de nieuwste update lees je wat dat betekent.

Pimp My Wall

Nu we toch nog even hebben voor de boksschool opent… Eén van de wanden in USC School of Boxing kan wel een vette graffiti piece gebruiken. Zijn jouw spuitbus-skills net zo goed als Stef’s uppercuts, en heb je zin om – in ruil voor een gratis abo – iets tofs op de muur te zetten? Mail schoolofboxing@uscsport.nl en Pimp Our Wall!

SURF snel naar My USC

September komt eraan! Dat betekent: een gloednieuw USC-seizoen (woohoo!) én de overgang naar inloggen met SURF. Ben je UvA/HvA/AUC-student of -medewerker? Verander dan nu vast je e-mailadres naar je HvA-/UvA-/AUC-mail in My USC. Het is zo gefixt.

SURF snel naar My USC

Nieuwe yogavloer Body & Mind

Bye bye groene yogavloer, hello nieuwe look! In de zomer werd de zen van de yogalessen even ingeruild voor luid geklus bij Body & Mind. Maar… Dan heb je ook wat. Check hoe lekker dit nieuwe vloertje glijdt (en vast ook ligt)!

Nieuwe yogavloer Body & Mind

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Je kunt je voorkeuren heel makkelijk aanpassen in My USC. Heb je vragen? Reply op deze mail.