Energiemaatregelen bij USC

USC
Koude douche USC Amsterdam

Cursusperiode 2: schrijf je nu in!

De 1e tentamenweek is nog niet begonnen of de cursusinschrijving voor periode 2 is al weer gestart. Klimmen, urban dance, of glow poi (nieuw!)? Check het overzicht en schrijf je in voor jouw favoriete cursus! Ze beginnen in de week van 21 november.

Cursusperiode 2: schrijf je nu in!

Energiebesparingsstand AAN

Ook bij USC moeten we bewuster omgaan met ons energieverbruik. En dat ga je als USC-lid – vooral wanneer je bij Universum sport – zeker merken… De temperatuur van de douches gaat iets omlaag, de sauna gaat doordeweeks pas om 16.00 uur open, en USC-personeel doucht zo kort mogelijk – met zandlopertje. Check alle energiemaatregelen die vanaf dinsdag 1 november ingaan.

Energiebesparingsstand AAN

5 november: USC eerder dicht

Zaterdag 5 november sluiten de deuren van alle USC-vestigingen (behalve USC Tennis & Padel) om 11.00 uur. Dan is onze personeelsdag, en we vinden het belangrijk dat al het USC-personeel daar bij kan zijn. Voor de vroege vogels: onze fitnessvestigingen openen die dag al om 08.00 uur!

5 november: USC eerder dicht

Mindfulness bij USC

Helemaal zen de donkere maanden door? Check de mindfulnesscursus (officiële MBSR) die op 23 november start, lekker centraal op de Roeterseilandcampus. Eerst weten of het wat voor je is? Doe dan mee met de introductieworkshop (in het Engels) op 29 oktober bij USC Body & Mind.

Mindfulness bij USC

Sportpanel gezocht

3 avonden lullen over USC, in ruil voor een lekker soepje én €200,- sporttegoed. Klinkt als een prima deal toch? Meld je uiterlijk 30 oktober aan voor het USC Sportpanel en denk mee met USC.

Sportpanel gezocht

USC’er Frank naar studenten-WK squash

Squashen op de World University Championship in Egypte. Lekker bezig als je daarvoor geselecteerd wordt, en dankzij een bijdrage uit het USC-topsportfonds kan UvA-student Frank het ook daadwerkelijk gaan doen. In dit interview lees je alles over zijn favoriete slag, zijn voorbereiding op het WUC en gouden squashtips.

USC’er Frank naar studenten-WK squash

USC bokst!

Er wordt flink op los gemept bij USC! Sinds de opening van USC School of Boxing draait niet alleen Stef op volle toeren (zie dit toffe UvA-artikel). Ook de boksstudio bij ClubWest is helemaal ready to rumble. Met een boxing (+ fitness)abo doe je mee met alle boks- en kickbokstrainingen op beide locaties.

Open Week bij SKITS

Op je best in lage temperaturen? Doe van 31 oktober t/m 5 november mee met de Open Week bij SKITS om de sfeer én het ijs bij de Amsterdamse studentenschaatsvereniging te proeven. Gratis voor studenten!

Open Week bij SKITS

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Je kunt je voorkeuren heel makkelijk aanpassen in My USC. Heb je vragen? Reply op deze mail.