De USC-eventkalender staat op springen!

USC
Adventure Race Amsterdam

Cursusperiode 4: meedoen kan nog!

Volgende week begint ‘ie, de laatste cursusperiode van dit USC-seizoen. Scoor nog snel een plek in één van de vrije cursussen in het overzicht en sluit het studiejaar af met nieuwe skills. Met bijvoorbeeld powerliften bij ClubWest, afro house bij Universum, of zaalvoetballen in de Student League.

Cursusperiode 4: meedoen kan nog!

Adventure Race 2024

Zet je fietslamp en innerlijke GPS aan, want de coolste speurtocht van Amsterdam komt er weer aan! Een nacht lang fietsen, gekke opdrachten en gezelligheid. Doe op 14 en 15 juni mee met de Adventure Race en laat zien dat jouw team van 4 het beste is in een nachtje doorhalen.

Adventure Race 2024

Chillen in de chaos

Terug bij USC: een yogacursus bij Body & Mind! In de 9-weekse cursus Calm within Chaos leer je chillen in de chaos om je heen. Met ademhalings- en meditatieoefeningen, yogafilosofie, zang en meer helpt Karthikeyan je met een positieve mentale gezondheid. Doe mee vanaf dinsdag 23 april.

Chillen in de chaos

Damloop! Nu al?

Niet voor slome slakken, maar voor slimme early birds! Schrijf je nu al in voor Team HvA of Team UvA, en (Dam)loop met super chille voordelen:

  1. Er is sowieso nog plek.
  2. Je hebt genoeg tijd om te trainen voor de 10 Engelse Mijl (16km en een beetje).
  3. En als je op 22 september aan de start staat, ben je alweer vergeten dat je er überhaupt voor hebt betaald.
Damloop! Nu al?

20 april: Open training Nunchaku

Het wapen van de nr. 1 Ninja Turtle ligt op je te wachten, hier in de dojo van Universum! Doe gratis mee met de open training Nunchaku (wel even aanmelden) en channel je inner Michelangelo. Check in deze video alvast welke technieken USC-trainer Lion je a.s. zaterdag gaat leren.

20 april: Open training Nunchaku

Fysiovacature!

Bad ass in het behandelen van blessures, nieuwsgierig, en op je gemak met werken in een team? Dan zou je wel eens heel goed in het gezellige USC-fysiotherapieteam kunnen passen. Check de vacature en solliciteer voor dinsdag 30 april.

Fysiovacature!

Met Team Amsterdam naar het GNSK

UvA-, HvA- of VU-student én kun je een aardig potje badmintonnen, beachvolleyballen, tennissen of zaalvoetballen? Doe met Team Amsterdam mee aan het Groot Nederlands Studenten Kampioenschap van 7-9 juni. Hier strijden studenten uit 16 steden in 12 sporten om de titel van studentenkampioen. Meld je voor 30 april bij SSA.

Met Team Amsterdam naar het GNSK

3 HvA-handballers naar de top

Handballen op de World University Championships in Spanje! Dat staat Lysanne, Naomi en Nyah deze zomer te wachten. En als bedankje voor de steun vanuit het USC-topsportfonds testen ze met hun kanonskogels of onze doeltjes nog wat jaren meekunnen. Check de uitkomst!

3 HvA-handballers naar de top

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Je kunt je voorkeuren heel makkelijk aanpassen in My USC. Heb je vragen? Reply op deze mail.