Openingstijden feestdagen | Inschrijving cursusperiode 4

USC
Outdoor fitness USC Universum

Do you want to receive our newsletters and emails in English from now on? Change your preferred language in My USC.

Start inschrijving cursusperiode 4

Maandag 25 april om 12.00 uur start de inschrijving voor alle cursussen die in de week van 30 mei beginnen. Cursussen van tennis (heel snel vol) tot moderne dans, en deze periode met maar 6 i.p.v. 9 lessen. Daarom ietsje goedkoper, en lekker intensief. Zet ‘m in je agenda.

Start inschrijving cursusperiode 4

Openingstijden feestdagen

April en mei = volop vrije dagen! USC is zoveel mogelijk open, zodat je na de 2e paasbrunch nog snel even kunt sporten. Maar, niet op al die feestdagen zijn we geopend zoals je van ons gewend bent. Check onze openingstijden voor de feestdagen dit voorjaar.

Openingstijden feestdagen

ARA 2022: schrijf je team in!

Met je team van 4 bikkels 14 uur non-stop racen en een nachtje doorhalen. Navigeren, fietsen, kanoën en heel veel fun. Dat is de Adventure Race Amsterdam. Schrijf je team in voor ARA 2022 op 17 en 18 juni!

ARA 2022: schrijf je team in!

USC steunt student in nood door conflict Oekraïne

Student, en in de financiële problemen door het conflict in Oekraïne? Dan kun je t/m 31 augustus gratis sporten bij USC. Ken je iemand die dit steuntje in de rug goed kan gebruiken? Delen is lief 💙💛.

USC steunt student in nood door conflict Oekraïne

Yoga Special | Workshop Mindfulness

Doe op zaterdag 30 april mee met de Yoga Special | Workshop Mindfulness bij USC Body & Mind. Lies laat je met een kop thee en down-to-earth instapoefeningen kennis maken met mindfulness. De ideale manier om erachter te komen of dit iets voor je is.

Yoga Special | Workshop Mindfulness

Outdoor fitness

Niet omdat het buiten moet, maar gewoon omdat het kan. Bij outdoor fitness staat er een hoop ruig speelgoed voor je klaar, maar je werkt ook met body weight aan zowel je kracht als cardio. Op maandag- en donderdagavond bij Universum, en op zondagochtend bij ClubWest.

Outdoor fitness

Beach, boulder, biertje

Volledig opgepimpt en nu écht niet meer te missen: het boulderblok bij Universum. En ook de beachvelden liggen er weer strak bij, dus het wordt gezellig buiten. Na je bal- of bouldertraining kun je natuurlijk altijd op het terras van Oerknal terecht voor een (alcoholvrij) biertje. Enjoy!

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Je kunt je voorkeuren heel makkelijk aanpassen in My USC. Heb je vragen? Reply op deze mail.