Incasso USC maart en april

USC
USC Universum Amsterdam

Wat zijn we verder van plan?

We hadden een plan. Alles was in kannen en kruiken. Maar toen: buitensport voor jongeren onder 27? We zijn nog aan het uitdenken wat en of dat iets voor USC betekent. Hou daarom de nieuwsbrief van morgen in de gaten om te zien wat we verder van plan zijn!

Wat als we toch weer open kunnen na 15 maart?

Het is nog een beetje wishful thinking, maar een mens mag dromen. Stel dat we na 15 maart weer mogen beginnen… Dan word je in maart niet geïncasseerd (tenzij je anders hebt aangegeven), en start de incasso vanaf april weer zoals gewoonlijk. Je wordt daar dan natuurlijk nog uitgebreid over geïnformeerd.

Het voelt een beetje ongemakkelijk – dat heb je met crises – , maar we gaan het je toch weer vragen. Vragen of we toestemming hebben om je abonnement te incasseren. Om je niet iedere maand te spammen, vragen we je dit keer om toestemming voor de incasso’s van maart en april. Horen we niets, dan incasseren we natuurlijk ook niets. Je bijdrage wordt hoog gewaardeerd en goed gebruikt. Lees in deze brief hoe het werkt.

Incasseren of niet?

Dit zijn je opties:

  1. Mogen we je in mei incasseren? Laat het ons uiterlijk 10 mei weten via een reply op deze mail. Als je ervoor kiest om je te laten incasseren, dan mag je gratis deelnemen aan USC Online! Voor zolang het duurt (stel dat we tussendoor open mogen…), maar uiterlijk tot 1 juni.
  2. Als je niets doet, dan word je in mei niet geïncasseerd.

Vragen?

Heb je een vraag? Dan staan we natuurlijk voor je klaar!

  • USC is telefonisch te bereiken op 020-525 89 55. Maandag t/m vrijdag van 08.00-23.00 en in het weekend van 09.00-21.00.
  • Je kunt ons ook bereiken op usc@uscsport.nl, of via de chat op facebook messenger of instagram!