Lesgeven bij USC?

USC
USC-passe-partout

Last call: word groepslesinstructeur

Sta je regelmatig in onze groepslessen en lijkt het je wel wat om ook eens met die headset op voor de groep te staan? Doe mee aan de interne opleiding tot groepslesinstructeur (krijg je van ons), en ga bij USC aan de slag! Meld je voor 1 maart bij Tracy – groupclasses@uscsport.nl.

Last call: word groepslesinstructeur

Cycle Marathon | 10 maart

Drie uur fietsen, vijf knetter enthousiaste trainers, en een ontelbare hoeveelheid bananen. Doe mee met de Cycle Marathon bij Universum op zondag 10 maart en ga los op de favoriete hits van de trainers.

Cycle Marathon | 10 maart

Een uurtje langer door!

Vanaf zaterdag 2 maart kun je bij Amstelcampus Γ©n ClubWest in het weekend een uurtje langer doorbeuken. Op zaterdagen en zondagen sluiten de deuren straks pas om 18.00. Toch fijn voor als je in het weekend wat moeite hebt met op gang komen!

Een uurtje langer door!

Ren mee met de Batavierenrace πŸƒ

Op 24 en 25 mei is het weer tijd voor de allergrootste estafettewedstrijd ter wereld: de Batavierenrace van Nijmegen naar Enschede. En daarom is Stichting Studentensport Amsterdam op zoek naar de snelste lopers van Amsterdam! Studeer je aan de UvA, HvA of VU en ben je rap? Meld je aan voor Team Amsterdam.

Ren mee met de Batavierenrace πŸƒ

Yoga Special | Techno Yoga

Kom in de flow met fijne beats, en leer door de combi van muziek, vibratie enΒ sound therapy je lichaam en emoties nog beter kennen. Reserveer snel een plekje – kan nu al! – in de Yoga Special | Techno Yoga bij USC Body & Mind op zaterdag 2 maart van 15.00-17.00.

Yoga Special | Techno Yoga

Sauna doordeweeks om 14.00 open

Kom je vaak overdag sporten en mis je de sauna? Dan hebben we lekker nieuws voor je! Doordeweeks kun je nu vanaf 14.00 al komen stomen en bakken in de sauna’s van Universum. In het weekend blijven de sauna’s gewoon de hele dag open. Check de sauna-openingstijden.

Sauna doordeweeks om 14.00 open

Amstelcampus make-over

Er is de afgelopen weken keihard gewerkt bij USC Amstelcampus. Nieuwe vloer, nieuw likje verf op de muren, en een andere set-up met wat nieuwe gear. We zijn nog niet helemaal klaar, er komt bijvoorbeeld nog een oplossing om de inkijk van de straat wat te verminderen (terwijl jij nog wel naar buiten kunt staren tijdens je rondje loopband). Kom de nieuwe vibe vast een keer checken!

Amstelcampus make-over

Kennismakingsabonnement medewerkers

Werk je bij UvA, HvA, ACTA, AHK of Amsterdam UMC? En sport je met plezier bij USC? Sleep dan al je couch potato-collega’s een keer mee! Want medewerkers die nog geen lid zijn (geweest) van USC maken gratis een maand lang kennis. Check het gratis kennismakingsabonnement voor medewerkers.

Kennismakingsabonnement medewerkers

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Je kunt je voorkeuren heel makkelijk aanpassen in My USC. Heb je vragen? Reply op deze mail.