ASC: Veilig en vertrouwd

USC
USC ASC Amsterdam

Gratis consult USC Fysiotherapie

Fysieke klachten van het thuiswerken, of juist van lange dagen in het ziekenhuis? Op het ASC biedt USC Fysiotherapie een gratis consult aan sporters van het ASC en AUMC-medewerkers. In een korte screening (10 min) wordt gekeken of en hoe ze je kunnen helpen. Tijdens dit gratis consult is er geen fysieke behandeling. Afspraak maken? Mail fysio Laurien of bel 020-5663223.

Gratis consult USC Fysiotherapie

Nieuwe les: Essentrics

Normaal gesproken geeft Roos iedere donderdag om 17.30 een voor ASC nieuwe les: Essentrics. Essentrics is een effectieve stretching en toning workout op muziek. Zonder gewichten en onmogelijke pasjes. En coronaproof: max. 10 deelnemers, en je hebt een vak van 2x2m helemaal voor jezelf. Nu maar hopen dat de besmettingsgraad het toelaat om vanaf 19 november weer te beginnen met groepslessen…

Nieuwe les: Essentrics

Verruiming openingstijden

Net voor de coronasluiting in het voorjaar werden onze openingstijden ruimer en kon je ook een dag in het weekend trainen bij ASC. En dat blijft! Je kunt bij ASC terecht van maandag t/m vrijdag van 09:00-21:00 en ook op zaterdag van 10:00-14:30.

Verruiming openingstijden

Groepsfitness t/m 18 november

Het ligt nu even helemaal stil, maar we hopen 19 november weer te kunnen starten met groepslessen. Voor nu hebben we een stevig online groepsfitnessrooster gemaakt. En er staan spinningfietsen voor je klaar in de studio van ASC; hier kun je op reservering individueel met je eigen muziekje spinnen. Reserveer voor zowel online lessen als individual spinning in het groepsfitnessrooster.

Groepsfitness t/m 18 november

DJ Night met Nino Dogger

Dinsdagavond 24 november tussen 16.30 en 21.00 train je op live beats van Nino Dogger. Nino traint zelf bij ASC én kan heel lekker draaien (check dit setje!). Bij zijn? Per tijdslot is plek voor 15 fitnessers, Nino draait 3 tijdslots. Reserveren kan alleen aan de balie van ASC, niet online. Bouwen we samen ons eigen feestje in een tijd waarin die nogal zeldzaam zijn!

DJ Night met Nino Dogger

Veilig sporten bij ASC

We houden ons streng aan alle regels, zodat jij met een gerust hart kunt komen trainen. Zo kan er maar een beperkt aantal personen per tijdslot/les trainen, werken we met verplicht reserveren en houden we ons heel strak aan de 1,5m afstand. De gym is daar volledig op ingericht (video!). Om veilig te kunnen sporten, hanteren we de volgende regels en maatregelen; (meer…)

Veilig sporten bij ASC

We kunnen ons best voorstellen dat het spannend is om weer te komen sporten. Dat je je afvraagt of het wel coronaproof is. Helemaal wanneer je de gevolgen van het coronavirus van dichtbij hebt meegemaakt in het AUMC. Maar het is ook belangrijk om te blijven bewegen. Dat kan heel goed, veilig en verantwoord bij ASC! En het wordt er niet minder gezellig en vertrouwd op.

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Je kunt je voorkeuren heel makkelijk aanpassen in My USC. Heb je vragen? Reply op deze mail.