60 km op de loopband voor Oekraïne

Om geld in te zamelen voor de oorlogsslachtoffers in Oekraïne gaat onze baliemedewerker Mick Roché een uitdaging aan. 60,7 kilometer wandelen op de USC-loopband in één dag! Oftewel: de afstand van Universum naar het Internationaal Hof van Justitie in Den Haag. Steun jij Mick bij zijn actie?

Micks blauw-geel gelakte nagels wijzen naar beneden om zijn nieuwe wandelschoenen trots te laten zien. “Hier ga ik het op doen. Ik ben er maar meteen van de Bever mee naar huis gelopen.” Op donderdag 24 maart is het al zover: dan wandelt Mick ongeveer twaalf uur lang voor de oorlog in Oekraïne.

 Mick balie Universum USC Mick voor Oekraïne

De shakebeker zit altijd halfvol
Voor of na zijn drukke baliedienst is Mick vaak te vinden in de fitness, al is de loopband voor hem nogal onbekend terrein. “Wandelen of joggen doe ik liever buiten,” zegt hij lachend. “Ik denk dat ik nog nooit op de loopband in Universum heb gestaan.” Maar dat staat zijn uitdaging niet in de weg – de shakebeker zit bij Mick altijd halfvol. :-)

Ook als Mick zijn donatieverwachtingen deelt, is er geen ruimte voor negatieve gedachten. “Een tientje is 1% van €1000,-. Dus als er nou gewoon 100 mensen €10,- overmaken, zijn we er al!”

Wandelende vlag
Mick kiest voor een sportieve uitdaging, omdat hij namens onze organisatie graag iets uit wil dragen over de situatie in Oekraïne – een eensgezinde steun van USC.

Wil jij de actie van Mick steunen? Dat kan door geld te doneren via https://www.inactievoorgiro555.nl/actie/usc-universum. Ook mag je donderdag 24 maart een stuk meewandelen, -joggen of -rennen op de loopbanden naast hem. Je zal hem waarschijnlijk snel spotten in de fitness, al houdt Mick zijn wandelkleding wat meer bescheiden tijdens de challenge. “Mijn blauw-gele nagellak zal er die dag ook opzitten, maar ik word geen wandelende vlag. Het gaat mij echt om de boodschap.”