Zo blijft Amstelcampus bezig!

USC

3 workout buddies bij PT

Vanaf vorige week neem je naar je PT-sessie 3 gratis trainingsmaatjes mee, in plaats van 1. En de prijs van het abo blijft gewoon gelijk. Get that membership en kom gezellig samen met je vrienden sporten!

3 workout buddies bij PT

Met de persconferentie van vorige week lijkt onze toekomst iets rooskleuriger. Of de persconferentie van volgende week meer goed nieuws brengt, valt erg te bezien. Hoe dan ook zitten we op Amstelcampus niet stil. Lees in deze nieuwsbrief waar we allemaal mee bezig zijn, en hoe we ons klaarmaken om jullie snel weer te mogen ontvangen!

Onze trainers vol in actie!

De USC-trainers zijn druk bezig geweest tijdens de lockdown. Niet alleen om zelf fit te blijven en jullie te motiveren. Maar ook met het opnemen van een bibliotheek aan workoutvideo’s in onze uitgestorven studio’s. Check deze sneak preview!

Onze trainers vol in actie!

Fitnessapparatuur weer zo goed als nieuw

Eén van de weinige voordelen van de lockdown… Er is genoeg tijd om schoon te maken. We zijn nu bezig met het opknappen van alle crosstrainers in de gym. En onze belofte? Als we weer open mogen, ziet de 8 jaar oude apparatuur er weer helemaal uit als nieuw!

Fitnessapparatuur weer zo goed als nieuw

Marcel maakt indruk op de ‘loopband’ van Autoweek

In het verre verleden heeft jullie locatiemanager eens 1200 watt vermogen getrapt op de fiets (wat gelijk staat aan 1,6 PK). Maar zijn rode racemonster doet het nog nét iets beter…😉 Check hoe Marcel vol passie straalt voor de camera terwijl zijn auto op de rollenbank tekeer gaat.

Marcel maakt indruk op de ‘loopband’ van Autoweek

De charme van PT bij AC

“Ik voel mij na zo’n sessie altijd helemaal herboren!” Lees in dit open en eerlijke gesprek met Monique, hoe de PT-sessies op de Wibautstraat haar helpen met de beruchte lockdown blues. Met haar 5e PT-abo is ze op weg naar de high score!

De charme van PT bij AC

Een interview met Glen!

Jullie kennen Glen natuurlijk vooral om zijn lach en positieve mindset. En misschien heb je hem ook weleens met zijn gifgroene Uber-tas rond zien struinen langs de fitness. In dit interview – met een paar leuke anekdotes over zijn tijd bij USC – leer je Glen nog beter kennen.

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Je kunt je voorkeuren heel makkelijk aanpassen in My USC. Heb je vragen? Reply op deze mail.