We gaan open! (toch...?)

USC

Personal training

Je kunt in ieder geval nog t/m 18 mei gebruikmaken van je 3x PT-abonnement. Er wordt nog nagedacht hoe we verder gaan met het PT-abonnement na 18 mei. Hoe dan ook garanderen we: als je sessies overhoudt, dan word je daarvoor gecompenseerd.

Wanneer wordt m’n abo/cursus dan geactiveerd?

En wanneer gaat de verkoop van reguliere abonnementen weer starten? Voor nu staat dit in de planning om te doen bij stap 3. Die stap stond gepland voor 26 mei, maar is intussen opgeschoven naar op z’n vroegst 9 juni. Je wordt natuurlijk tijdig geïnformeerd, ook over eventuele compensatie!

Hoe zit het met m’n reguliere abonnement/cursus?

De meeste reguliere abonnementen en een deel van de cursussen blijven ‘bevroren’. De reden is dat we, i.v.m. capaciteit en coronaregelgeving, nog geen sportprogramma kunnen aanbieden dat recht doet aan de waarde van jouw abonnement. Over een aantal abonnementen wordt nog wel nagedacht:

 • Heb je een klimabonnement?
 • Heb je een boulderabonnement?
 • Heb je een squashabonnement?
 • Heb je een zwemabonnement?
 • Heb je een basketbalabonnement?

Dan kun je volgende week een persoonlijke mail van ons verwachten met informatie over jouw abonnement. Heb je een ander abonnement dan bovenstaande, dan blijft dat hoe dan ook bevroren.

Open Air + Indoor Fitness

Op 17 mei krijgen we te horen of stap 2 wordt gezet en versoepelingen daadwerkelijk op 19 mei worden doorgevoerd. Hebben we een go, dan starten we op 19 mei met Open Air + Indoor Fitness.

 • Op 18 mei om 14.00 uur openen we de inschrijving voor het Open Air + Indoor Fitness-abonnement voor alle leeftijden!
 • Had je al een Open Air-abonnement? Dan wordt dat automatisch omgezet naar Open Air + Indoor Fitness.
 • Met het Open Air + Indoor Fitness-abo kun je reserveren voor alle groepslessen in de buitenlucht en voor de indoor fitnessblokken.
 • Groepslessen binnen zijn nog altijd niet toegestaan. Misschien wel individual spinning en individual body power? TBA.
 • Je mag met dit abonnement 2 actieve reserveringen in de komende 6 dagen op je naam hebben staan. Maar, zodra je eerste reservering is geweest kun je een nieuwe reservering maken. Je kunt dus best vaker dan 2x in de week sporten (als er plek is)!
 • We werken met een no show fee systeem: dit betekent dat als je niet tijdig annuleert er een no show fee kan volgen van €3,- (of 2 weken niet reserveren). We gaan eerst lief waarschuwen.
 • 1.5 meter afstand is altijd vereist. Geen lesvormen meer in tweetallen dus, zoals de 27-minners dat de afgelopen tijd wel weer gewend waren. Let op: dit betekent dat er vanaf 19 mei dus ook niet meer gespard kan worden in de vechtsportlessen, als boksen en kickboksen.

Het lijkt te gaan gebeuren. Dat onze deuren openen voor jong en oud, en jullie straks ook echt weer naar binnenstappen. Maar, maar, maar. Onder heel strikte voorwaarden, en voor maar een deel van ons programma, en bovendien: volledig onder voorbehoud van de pauzeknop die de overheid achter de hand houdt. We kunnen ons bijna niet meer voorstellen hoe het is: een vol Universum, een afgeladen Amstelcampus, een bruisend ClubWest. Maar, we kijken er ontzettend naar uit! Als alles goed gaat, dan is dit hoe we het voor ons zien.

Vragen?

Heb je een vraag? Dan staan we natuurlijk voor je klaar!

 • USC is telefonisch te bereiken op 020-525 89 55. Maandag t/m vrijdag van 08.00-23.00 en in het weekend van 09.00-21.00.
 • Je kunt ons ook bereiken op usc@uscsport.nl, of via de chat op facebook messenger of instagram!