Vroege sluiting USC: wat betekent het voor je abonnement?

USC
Corona-update USC

Lekker wel. We zijn in halve winterslaap. Want sinds zondag 28 november moeten alle USC-vestigingen tot in ieder geval 18 december om 17.00 uur dicht én leeg zijn. We werken keihard om te zorgen dat er tot 17.00 nog een heleboel te sporten valt. Door onze openingstijden te vervroegen en een zo goed mogelijk dagprogramma aan groepsfitness, yoga en vechtsport neer te zetten. En ook na 17.00 uur kun je blijven sporten, met ons aanbod aan online lessen. Check hieronder hoe je – zelfs met de huidige maatregelen – alles uit je USC Deal haalt.

Vervroegde openingstijden

Eerder dicht betekent ook eerder open! Al onze vestigingen openen daarom doordeweeks al om 07.00 uur. Kom lekker wakker worden in de fitness of boek je vroege tijdslot squash of boulderen in Universum.

Vervroegde openingstijden

Uitgebreid programma overdag

Dan maar overdag tot het gaatje op de spinningfiets, of even zen worden tussen je meetings door! We roosteren een zo uitgebreid mogelijk programma (groeps)fitness, yoga en vechtsport in tot 17.00 uur, ook in het weekend. Houd de roosters in de gaten, we voegen z.s.m. en druppelsgewijs lessen toe. 

Online lessen in de avond

Je woonkamer wordt in de avond weer een van-alles-wat-kamer: bar, bioscoop en sportschool in één! Wij helpen je een handje met sport. Met je USC Deal-abonnement doe je mee aan alle online (groeps)fitness- en yogalessen. Het rooster wordt nog aangevuld.

Online lessen in de avond

Mondkapje en 1,5 meter

Terug van weggeweest in onze gebouwen: het dragen van een mondkapje en het houden van 1,5 meter afstand is weer verplicht. Zodra je een sportruimte instapt, mag je kapje af. Ook geldt de 1,5 meter niet tijdens het sporten.

Coronatoegangsbewijs blijft nodig

De bestaande regels voor het tonen van je coronatoegangsbewijs blijven gelden. Scan je QR-code bij de balie, of loop in één keer door als je vrijwillig hebt laten zien dat je gevaccineerd bent. Even kwijt hoe het ook alweer zat? Check het CoronaCheck-protocol.

Vragen?

We snappen dat je misschien vragen hebt over bovenstaande. Maar het is ook heel erg druk. Is het niet zo dringend? Wacht dan nog even met mailen. Kan je vraag echt niet wachten? Reply op deze mail. Een antwoord kan wat langer duren dan gebruikelijk.