Vroege sluiting USC: wat betekent het voor je abonnement?

USC
USC-logo corona

Lekker wel. We zijn in halve winterslaap. Want sinds zondag 28 november moeten alle USC-vestigingen tot in ieder geval 18 december om 17.00 uur dicht én leeg zijn. We werken keihard om te zorgen dat er tot 17.00 nog een heleboel te sporten valt. Bijvoorbeeld door een zo goed mogelijk dagprogramma met vechtsporttrainingen aan te bieden. Check daar hieronder meer over. Lees ook nog even verder als sporten voor 17.00 uur voor jou geen optie is.

USC-regeling: je opties

Met je vechtsportabonnement kun je tot 17.00 uur stevig blijven sporten. Maar, we snappen dat sporten vóór 17.00 uur niet voor iedereen haalbaar is. Daarom heb je twee opties:

  1. Je doet niets en je abonnement blijft actief. Je kunt bij USC sporten tot 17.00 uur. Je wordt geïncasseerd zoals gewoonlijk.
  2. Je vult het formulier hieronder in en je abonnement wordt per 1 december bevroren. Je wordt niet geïncasseerd. We gaan er dan vanuit dat je in ieder geval t/m 18 december niet komt sporten. Gaan we daarna ook weer na 17.00 open? Dan incasseren we alsnog het restant van de maand.

Aanvraagformulier

We verzoeken je om je aanvraag uiterlijk 10 december in te dienen. Stuur je geen formulier in, dan blijft je abonnement gewoon actief.

Naar het aanvraagformulier >

Vechtsportprogramma overdag

Dan maar overdag tikken uitdelen in de ring! We roosteren een zo uitgebreid mogelijk programma vechtsport in tot 17.00 uur, ook in het weekend. Houd het rooster in de gaten, we voegen z.s.m. en druppelsgewijs lessen toe. 

Vechtsportprogramma overdag

Mondkapje en 1,5 meter

Terug van weggeweest in onze gebouwen: het dragen van een mondkapje en het houden van 1,5 meter afstand is weer verplicht. Zodra je een sportruimte instapt, mag je kapje af. Ook geldt de 1,5 meter niet tijdens het sporten.

Coronatoegangsbewijs blijft nodig

De bestaande regels voor het tonen van je coronatoegangsbewijs blijven gelden. Scan je QR-code bij de balie, of loop in één keer door als je vrijwillig hebt laten zien dat je gevaccineerd bent. Even kwijt hoe het ook alweer zat? Check het CoronaCheck-protocol.

Vragen?

We snappen dat je misschien vragen hebt over bovenstaande. Maar het is ook heel erg druk. Is het niet zo dringend? Wacht dan nog even met mailen. Kan je vraag echt niet wachten? Reply op deze mail. Een antwoord kan wat langer duren dan gebruikelijk.