Gloednieuw Mijn USC!

USC

Vanaf dinsdag 7 december reserveer je voor lesjes en koop je je cursus of abonnement in onze gloednieuwe Mijn USC-omgeving! Dat is heel even wennen, maar daarna wordt alles een stuk chiller en makkelijker. Check hieronder alles wat je wilt weten over het nieuwe my.uscsport.nl.

De overgang op 7 december

Dinsdagochtend 7 december heel vroeg verhuizen we volledig naar my.uscsport.nl. Wat betekent dat voor jou?

 • Vanaf ongeveer 05.30 uur op dinsdagochtend werkt het huidige mijn.uscsport.nl niet meer.
 • Rond datzelfde moment gaat ook my.uscsport.nl – dat nu al online en in gebruik is voor het maken van reserveringen – even offline.
 • Tussen 05.30 uur en +/- 07.00 uur kun je dus geen reserveringen maken of aankopen doen.
 • Planning is dat my.uscsport.nl om 07.00 uur weer live is – en helemaal ge-upgrade inclusief shop.
 • We zijn de rest van de dinsdag waarschijnlijk nog wel bezig om alles netjes in te regelen, dus bij deze alvast sorry voor de rommel 😉.

Inloggen op my.uscsport.nl

Heb je al een account in de huidige omgeving: mijn.uscsport.nl? Log in op my.uscsport.nl met dezelfde inloggegevens als voor de huidige mijn-omgeving. Maak geen nieuw account aan!

Reserveren en annuleren

Goeie kans dat je al eens een reservering hebt gemaakt in het nieuwe my.uscsport.nl. Voor het boeken van veel sporten zijn we al een tijdje over op dit nieuwe systeem. Nog even op een rijtje hoe het precies werkt, of bekijk deze video.

 • Je landt na inloggen direct op de roosterpagina van de mijn-omgeving.
 • Gebruik het filter om jouw sport te tonen in het rooster. Door in de zoekbalk te typen, de filteroptie te gebruiken, of op één van de voorbeelden te klikken. Je kunt zoeken op een sport (bijv. groepsfitness), maar ook op een specifieke les (bijv. spinning). Let op: je moet altijd een optie kiezen in het filter, anders toont het rooster niets.
 • Selecteer eventueel op locatie, of bekijk het rooster van jouw sport voor alle USC-locaties.
 • Kies de datum waarop je wilt trainen.
 • Klik vervolgens op de activiteit van jouw keuze en rond je boeking af.
 • Kun je toch niet en wil je je reservering annuleren? Ga naar Mijn reserveringen en annuleer met één druk op de knop jouw reservering.

Koppeling met uscsport.nl

Reserveerde je altijd je workouts via het rooster op jouw sportpagina op uscsport.nl? Dat werkt vanaf a.s. dinsdag wat anders.

 • uscsport.nl heeft straks één roosterpagina voor alle sporten (dus geen rooster meer per sportpagina), die hetzelfde werkt als het rooster in de mijn-omgeving. Na inlog, kun je direct via de roosterpagina op uscsport.nl reserveren!
 • Ook kun je nog steeds via jouw sportpagina op uscsport.nl navigeren naar het rooster. Klik op de sportpagina op de roosterbutton. Via deze button word je vervolgens doorgestuurd naar de roosterpagina, die direct het rooster voor jouw sport toont.

Doorontwikkeling mijn-omgeving

Hoewel we my.uscsport.nl nu al een enorme vooruitgang vinden ten opzichte van de huidige mijn-omgeving, kan het natuurlijk altijd beter. Ook zullen er – zeker in het begin – absoluut wat bugs, kinderziektes en schoonheidsfoutjes in het systeem naar voren komen. Daar zijn we ons van bewust, en we blijven dan ook bezig met het doorontwikkelen van deze nieuwe Mijn USC-omgeving.

Vragen?

Loop je ergens tegenaan in de nieuwe mijn-omgeving, lukt het allemaal niet, heb je ideeën om iets te verbeteren, of heb je een vraag over iets totaal anders? Laat het ons weten via een reply op deze mail. We helpen je graag!