USC weer in lockdown: wat gebeurt er met je abo?

USC
Corona-update USC

We hebben goed nieuws en we hebben slecht nieuws. Het slechte nieuws is dat USC in ieder geval t/m 14 januari gesloten is. En het goede nieuws is dat, ehm, oh nee: er is geen goed nieuws (het was op). Dat betekent overigens niet dat we bij de pakjes gaan neerzitten. We gaan verbouwen, sjouwen, klussen. We starten een uitgebreid online lesprogramma. Er wordt nog gesport op ons tennis & padelpark. En we proberen vanaf 3 januari weer ‘iets’ van een buitensportprogramma op te tuigen. Lees erover in deze nieuwsbrief. En lees ook vooral wat we van plan zijn met je abonnement!

Sportprogramma

  • De USC-vestigingen Universum, Amstelcampus, ClubWest, ASC en Body & Mind zijn sinds 19 december gesloten. Het volledige sportprogramma op deze locaties vervalt.
  • USC Tennis & Padel is open! Check hieronder hoe en wanneer je een balletje kunt slaan.
  • We gaan natuurlijk online verder, met USC Online! Hieronder lees je er alles over.
  • Doel is om vanaf maandag 3 januari ook een outdoor sportprogramma aan te bieden. Hoe dat er precies uit gaat zien, is nog even een verrassing (ook voor ons). We’ll keep you posted!

Wat gebeurt er met je abonnement?

Het had zo mooi kunnen zijn… Een jaar lang gratis sporten bij USC. Helaas heeft corona nogal wat roet in het eten gegooid, en kun je nu weer een periode geen gebruik van je abonnement maken. We willen je daarom een beetje tegemoet komen, en houden je natuurlijk ook graag bij de club als je USC Deal-abonnement straks is afgelopen. Daarom krijg je, wanneer USC de deuren straks weer mag openen, een code toegestuurd voor een korting van 20% op een vervolgabonnement bij USC!

USC Online is terug!

Geen sport meer bij de USC-vestigingen, betekent terug online. Doe t/m 14 januari via Zoom mee met alle groepsfitness- en yogalessen. Vanaf maandag 3 januari krijg je €5,- korting bij je aankoop van USC Online!

USC Online is terug!

USC Tennis & Padel blijft open

Er is dus toch nog een klein beetje goed nieuws. Buitensport mag, en dus blijft ons tennispark open. Wil je een balletje komen slaan? Dit zijn je opties:

  • Er kunnen voorlopig geen nieuwe tennis- en padelabonnementen worden aangeschaft. Wel kun je een losse baan huren om een uurtje te tennissen of padellen.
  • Losse baanhuur is mogelijk van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 17.00 uur.
  • Een baan kost je €25,- (niet-overdekt) of €28,- (overdekt).
  • Er wordt géén materiaal verhuurd/verkocht! Neem dus je eigen racket en ballen mee.
  • Dubbelen mag, zolang je altijd 1.5 meter afstand houdt van je speelmaatjes. Ook tijdens het spelen.
USC Tennis & Padel blijft open

Vragen?

Heb je een vraag? Dan staan we natuurlijk voor je klaar!