USC update: lockdown en je incasso-abonnement

USC
USC-logo corona

Ook je incasso-abonnement bij USC is momenteel in lockdown. Dat betekent dat je – behalve online – niet kunt sporten. Dat betekent verder dat we je in januari niet zullen incasseren, tenzij je daar toestemming voor geeft. USC heeft net als zoveel andere organisaties een flinke financiële klap gehad. Iedere bijdrage verzacht die klap en ondersteunt ons toekomstperspectief. Lees in deze brief wat je kunt doen en wat we van plan zijn met jouw abonnement. We wensen je heel bijzondere feestdagen. En we kunnen niet genoeg benadrukken: bedankt dat we in 2020 jouw sportclub mochten zijn! ❤️

Als we 19 januari open mogen

Stel dat we 19 januari weer gaan beginnen. Dan word je pas begin februari weer voor het eerst geïncasseerd. Omdat je van 15 t/m 31 december echter niet hebt kunnen sporten, en van 19 januari t/m 31 januari wel, word je met 4 dagen gekort op de incasso van februari.

Incasseren of niet?

Dit zijn je opties:

  1. Mogen we je in mei incasseren? Laat het ons uiterlijk 10 mei weten via een reply op deze mail. Als je ervoor kiest om je te laten incasseren, dan mag je gratis deelnemen aan USC Online! Voor zolang het duurt (stel dat we tussendoor open mogen…), maar uiterlijk tot 1 juni.
  2. Als je niets doet, dan word je in mei niet geïncasseerd.

Vragen?

Heb je een vraag? Dan staan we natuurlijk voor je klaar!

  • USC is telefonisch te bereiken op 020-525 89 55. Maandag t/m vrijdag van 08.00-23.00 en in het weekend van 09.00-21.00.
  • Je kunt ons ook bereiken op usc@uscsport.nl, of via de chat op facebook messenger of instagram!