USC update 8: mondkapjes en maatregelen

USC
USC-logo corona

5. Capaciteit ongewijzigd

Het aantal beschikbare plekken per tijdslot/les, blijft ongewijzigd. Sport is uitgezonderd van de maximale samenkomst van 30 personen in binnenruimtes. Natuurlijk blijft de capaciteit wel beperkt i.v.m. de anderhalve meter afstand.

4. Kleedruimtes blijven open, maar…

De kleedkamers blijven vooralsnog geopend. Als het maar enigszins mogelijk is: kom omgekleed en douche thuis. Een tas mag mee in de sportruimte. M.b.t. sportcentrum Universum: kies niet alleen voor kleedkamers 2 en 3 (toegegeven, die zijn wel lekker dichtbij), maar verspreid je over de kleedkamers.

3. Horeca sluit

Alle horeca in USC-gebouwen sluit volledig. Dit geldt voor eetcafé Oerknal in sportcentrum Universum. Het Amstelcampus café in Amstelcampus sport & fitness. De horeca in ClubWest. En de kantine van USC Tennis & Padel. Helaas: zelfs geen kopje koffie na het trainen.

2. USC-medewerkers

Voor USC-medewerkers gelden dezelfde mondkapregels als voor onze leden. Aangezien onze baliemedewerkers achter een spatscherm zitten, dragen zij geen mondkapje. Ze houden uiteraard wel anderhalve meter afstand tot elkaar.

2. USC-medewerkers

1. Draag een mondkapje buiten sportruimtes

Bij binnenkomst in de USC-gebouwen draag je een mondkapje. Dit geldt voor alle ruimtes in het gebouw, met uitzondering van de sportruimtes. Zodra je een sportruimte (van tennisbaan tot fitnesszaal) betreedt, mag het mondkapje af. Let op: USC gaat – voor zover mogelijk – wel wijzen op het dragen van mondkapjes, maar we sturen niemand weg. We gaan ervan uit dat iedereen uit eigen beweging meewerkt.

1. Draag een mondkapje buiten sportruimtes

Laten we eens met het goeie nieuws beginnen. We mogen blijven sporten! En hoe. De overheid ziet zoveel zin in sport, dat sport is uitgezonderd van de maximale samenkomst van 30 personen in binnenruimtes. Daarmee is de goed nieuwskous overigens wel gelijk af. Want – hoewel ze niet erg leuk zijn – gaan bij USC per direct extra maatregelen gelden. Wel mondkapjes in de verkeersruimtes. Geen koffie meer in de chillruimtes. Help ons landje er bovenop en houd je aan onderstaande maatregelen!

Vragen?

Heb je nog vragen? Dan staan we natuurlijk altijd voor je klaar. Mail ons op usc@uscsport.nl.