USC update 7: incasso-abonnement bevroren tot 1 september

USC
Boksen bij het USC

Abonnement laten omzetten?

Geen zin meer om te wachten? Je kunt ervoor kiezen je abonnement om te laten zetten naar een Summer Membership (geldig in juli en augustus). Neem contact op met onze ledenservice als je daar gebruik van wilt maken: usc@uscsport.nl. Ook voor andere vragen kun je via dat mailadres bij ons terecht!

Hoewel USC op 1 juli een deel van het sportprogramma weer kan aanbieden, geldt dat helaas niet voor alle sporten. Contactsporten, zoals bijvoorbeeld vechtsport, staan pas voor 1 september op de rol. In deze brief informeren we je over jouw abonnement.

Regeling ongewijzigd

De eerder aangekondigde regeling blijft ongewijzigd:

Er wordt niet geïncasseerd zolang je niet met je abonnement kunt trainen bij USC. We streven ernaar de einddatum van de incasso-abonnementen uiteindelijk te verlengen met een periode gelijk aan de periode dat je geen gebruik kon maken van je abonnement.

We gaan ervan uit dat jouw abonnement per 1 september weer kan worden geactiveerd. Zekerheid is er niet. Zodra die zekerheid er wel is, zullen we de abonnementen weer activeren. Natuurlijk word je daarover ingelicht via de nieuwsbrief, waarschijnlijk pas in de laatste week van augustus.