USC update 7: abonnement bevroren tot 1 september

USC
Shalini Boksen USC Dag

Abonnement laten omzetten?

Geen zin meer om te wachten? Je kunt ervoor kiezen je abonnement om te laten zetten naar een Summer Membership (geldig in juli en augustus). Neem contact op met onze ledenservice als je daar gebruik van wilt maken: usc@uscsport.nl. Ook voor andere vragen kun je via dat mailadres bij ons terecht!

Hoewel USC op 1 juli een deel van het sportprogramma weer kan aanbieden, geldt dat helaas niet voor alle sporten. Contactsporten, zoals bijvoorbeeld vechtsport, staan pas voor 1 september op de rol. In deze brief informeren we je over jouw abonnement.

Regeling ongewijzigd

De eerder aangekondigde regeling blijft ongewijzigd:

Zodra bekend is wanneer we jouw sport weer kunnen aanbieden in de gebouwen van USC, krijg je de mogelijkheid voorgelegd om je abonnement kosteloos te laten verlengen met een periode gelijk aan de periode dat je geen gebruik kon maken van de USC-faciliteiten.

We gaan ervan uit dat jouw abonnement per 1 september weer kan worden geactiveerd. Zekerheid is er niet. We zullen de regeling, zodra die zekerheid er wel is, aan je voorleggen via een formulier in de nieuwsbrief. Waarschijnlijk pas in de laatste week van augustus.