USC update 6: USC 1 juli open?

USC
USC Open Air

Onze specialisten

Inmiddels zijn de meeste SMA-specialisten alweer enkele weken open. De sportarts en ook de fysio’s, diëtist en masseur staan voor je klaar. Met inachtneming van alle coronaprotocollen helpen zij je bij het aanpakken van je schouderblessures, eetissues of gespannen spieren. Bijna als vanouds.

Onze specialisten

USC Tennis & Padel

Huur een losse baan, of tennispadel zo vaak je wilt met een abonnement. In de extra cursussen van juni zijn nog een paar plekken vrij. En vanaf aanstaande maandag 8 juni kun je inschrijven voor de zomercursussen.

USC Tennis & Padel

Eetcafé Oerknal weer open!

Er kan weer geborreld, geluncht en ook gelachen worden op het fijne terras van Eetcafé Oerknal. Kijk maar eens hoe vrolijk horecatopper Tom voor de camera van Folia uitlegt hoe Oerknal werkt in coronatijd. We staan voor je klaar, inclusief vragenlijst + handgel!

Eetcafé Oerknal weer open!

Q&A USC Open Air

‘Tot wanneer loopt het Open Air-programma?’

In ieder geval t/m 30 juni. In de laatste week van juni beslissen we hoe we verder gaan.

‘Wat gebeurt er met het Open Air-tarief?’

We zullen het tarief iedere maandagochtend 9.00 uur een beetje verlagen, zodat je tegen een aantrekkelijk tarief in ieder geval t/m 30 juni mee kunt blijven doen aan USC Open Air.

‘Ik heb al een Open Air-abonnement met einddatum na 1 juli: wat gebeurt daarmee?’

We zetten je Open Air-abonnement t.z.t. om naar een ander abonnement waarmee je gewoon kunt blijven trainen.

‘Wat gebeurt er als het regent?’

Met slecht weer kan het zo zijn dat bepaalde activiteiten worden afgelast. We proberen je in dat geval minimaal een uur voor aanvang per mail te informeren. Ook in het Open Air-rooster kun je checken of een les gecanceld is.

‘Wat doet USC om voldoende plek te creëren voor alle deelnemers?’

  • De capaciteit wordt regelmatig opgeschaald. Zo zijn we voor fitness gestart met 9 plekken per blok, ondertussen zijn dat er 15.
  • Het aantal tijdsloten wordt zoveel mogelijk uitgebreid.
  • Er worden regelmatig nieuwe sporten toegevoegd aan het programma.
  • We wijzen deelnemers erop verantwoordelijk te reserveren.
  • We stimuleren deelnemers om tijdig te annuleren.

‘Komen er nog nieuwe workouts/sporten in Open Air?’

Er is deze week een aantal vechtsporten toegevoegd aan het Open Air programma, o.a. boksen (zaktraining). We doen ons best om binnenkort ook beachvolleybal- en slacklinetrainingen toe te voegen aan Open Air!

1 juli open?

Het lijkt erop dat je bij USC per 1 juli weer binnen kunt trainen. Hoe dat er precies uitziet? Niemand die het weet. De hamvraag is: welke sporten en lessen kunnen we per 1 juli weer programmeren in onze gebouwen? Het antwoord kunnen we pas geven als alle overheidsrichtlijnen bekend zijn. Toch kunnen we over een aantal zaken al wel duidelijkheid scheppen. Dit is de stand van zaken:

  • We gaan t/m 30 juni door met het Open Air Membership (lees onder een Q&A over USC Open Air).
  • We verwachten in de laatste week van juni pas meer zekerheid te hebben over onze heropening.
  • Zodra de richtlijnen bekend zijn, informeren we je over onze plannen per 1 juli.
  • Heb je recht op een regeling van USC? Zodra we zekerheid hebben over heropening, kun je een nieuwsbrief van ons verwachten.

We hebben al veel van je geduld gevraagd in de afgelopen maanden. En ook nu doen we daar weer een beroep op. Het is echt afwachten. Dat afwachten betekent overigens niet dat we stilzitten. Integendeel! Lees in deze brief wat je al in juni van ons kunt verwachten.

Vragen?

Heb je nog vragen? Dan staan we natuurlijk altijd voor je klaar. Mail ons op usc@uscsport.nl.