USC update 5: info abonnementhouders

USC
USC Summer Membership

Vragen?

We kunnen ons voorstellen dat je meer vragen hebt. Aankomend weekend zullen we alle Open Air-info communiceren via de site, wellicht zal dat een deel van je vragen wegnemen. Heb je toch een urgente vraag die niet kan wachten? Dan staan we natuurlijk altijd voor je klaar. Mail ons op usc@uscsport.nl

Q&A Open Air Membership / compensatieregeling

‘Kan ik mijn reguliere abonnement weer activeren om mee te doen aan het Open Air-programma?’

Nee.

‘Waarom niet?’

We kunnen geen volwaardig programma aanbieden. We vinden het dan ook niet te verantwoorden om voor het Open Air-aanbod dezelfde tarieven te hanteren.

‘Wat gebeurt er met mijn reguliere abonnement?’

Dat blijft ‘bevroren’. Bovenstaande regeling blijft van kracht.

‘Wat kost het Open Air Membership?’

  • cat. I: € 10,- per maand
  • cat. II: € 15,- per maand
  • cat. III: € 20,- per maand

‘Hoe kom ik aan een Open Air Membership?’

Alle Open Air-info (tarieven, roosters, locaties) zal aankomend weekend online staan. Je kunt vanaf dat moment online je Open Air Membership aanschaffen.

‘Waar vindt het Open Air-programma plaats?’

Rondom drie vestigingen van het USC: ClubWest, ASC en sportcentrum Universum.

‘Hebben jullie mij gemist?’

Nogal. :-) We kunnen niet wachten je weer in real life te zien. Tot de 18e!

Regeling ongewijzigd

De eerder aangekondigde regeling blijft ongewijzigd:

Zodra bekend is wanneer we jouw sport weer kunnen aanbieden in de gebouwen van USC, krijg je de mogelijkheid voorgelegd om je abonnement kosteloos te laten verlengen met een periode gelijk aan de periode dat je geen gebruik kon maken van de USC-faciliteiten.

We gaan ervan uit dat jouw abonnement per 1 september weer kan worden geactiveerd. Zekerheid is er niet. We zullen de regeling, zodra die zekerheid er wel is, aan je voorleggen via een formulier in de nieuwsbrief. Waarschijnlijk pas in de laatste week van augustus.

We hebben onze teleurstelling verwerkt en de draad weer opgepakt. Dit zijn de feiten. Sporten in de gebouwen van het USC zal tot 1 september niet kunnen. Buitensport is juist alweer mogelijk vanaf 11 mei. Dat betekent nogal wat. In deze mail informeren we je over wat je van ons kunt verwachten.